П`ятниця, 29.03.2024, 18:30

Головна » 2010 » Листопад » 15


Минулої середи, у разі перемоги над «Арсеналом» в чвертьфіналі Кубка України, «Карпати» суттєво полегшували собі шлях до Ліги Європи в наступному сезоні. Однак «зелено-білі» дещо неочікувано програли і тепер путівку у єврокубки можуть здобути лише в чемпіонаті Прем’єр-ліги. Перед сьогоднішнім матчем турнірне становище нашої команди було доволі стійке. Однак при цьому, аби принаймні зберегти відрив від найближчих переслідувачів, у «Кривбаса» було бажано виграти. До того ж перемога була важливою і з психологічної точки зору. Адже в своїх трьох останніх іграх – з «Севільєю» в Лізі Європи, «Дніпром» у Прем’єр-лізі» та вищезгаданим «Арсеналом» у Кубку України – карпатівці не лише не вигравали, а й не змогли за 270 хвилин ігрового часу забити бодай одного голу.

Саме тому у вболівальників «Карпат» перед грою за її підсумок були серйозні побоювання. ... Читати далі »
Переглядів: 502 | Додав: Urist | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)





Менше місяця тому дніпряни зустрічалися з луганчанами в рамках чемпіонату країни. І от жереб іншого турніру подарував суперникам можливість зустрітися знову. Сама собою в таких випадках приходить думка про реванш "Дніпра" за прикру домашню нічию в дебютному матчі Хуанде Рамоса, але природа кубкових протистоянь така, що всі попередні їм події відходять на другий план. Адже це матч без права на помилку - і один лише цей факт служить кращою мотивацією для гравців обох команд.

Безумовно, і по іменах, і по грі дніпропетровці виглядають набагато переважніше "Зорі", але, як ні банально звучить, це потрібно довести саме тут і саме зараз - 10 листопада на луганському стадіоні "Авангард". Для цієї мети наставник "Дніпра" вирішив внести одну зміну в стартовий склад нашої команди: замість Осмара Феррейри ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: Urist | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)




Клуб ПФК "Севастополь" - молодий, він був створений в 2002 році. Але історія севастопольського футболу дуже цікава і багата на події. Датою його народження необхідно вважати 1912 рік, коли при безпосередній участі севастопольців був заснований Всеросійський футбольний Союз, який у свою чергу став повноправним членом ФІФА. У 1923 році в Севастополі з'явилося перше футбольне поле, а на базі севастопольського морського судоремонтного заводу утворилася перша футбольна команда "Південний Металіст". У різні роки морський порт у чемпіонатах СРСР, а потім у чемпіонатах незалежної України представляла команда, яка виступала від різних відомств і підприємств міста, і, відповідно, севастопольський футбольний колектив мав різні назви. Ось попередні назви команд Севастополя: команда морського заводу ім. С. Орджонікідзе, "Суднобудівник", ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Urist | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)


Вчетверте в нинішньому сезоні «Динамо» приїхало до Криму. У попередніх трьох іграх кияни перемогли, а цього разу, проти «Таврії», зіграли внічию.

До заявки на матч Олег Лужний включив лише 16 гравців. Через ушкодження різної складності залишилися в Києві Шевченко, Михалик, Нінкович, Гільєрме, Гіоане, Несмачний, Шовковський. Попов, Маграо і Зозуля відбували дискваліфікацію. Незважаючи на це виставлений проти «Таврії» склад складно назвати послабленим, за плечима практично всіх гравців був чималий досвід, у тому числі й міжнародний.

До перерви на поле точилася рівна боротьба. Лише після півгодини гри гості спромоглися заволодіти перевагою. Атакувати Мілевському та партнерам доводилося з оглядкою на тили. Швидкі нападники господарів на чолі з Лакі Ідахором, який перебуває в чудовій формі, не втрачали можливості провести гостру ко ... Читати далі »
Переглядів: 457 | Додав: Urist | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)



Захисник «Шахтаря» прокоментував хід поєдинку, в якому «гірники» здолали запорізький «Металург».

- Непростий видався матч. Почали нормально: забили, були ще моменти, а потім ... Завжди так: якщо несерйозно ставишся до своїх шансах, то можна отримати у відповідь. Ось і сьогодні було кілька неприємних ситуацій біля наших воріт, але якщо в першому таймі «пронесло», то в другому, на жаль, пропустили.

- Футболісти «Металурга» говорили, що «Шахтар» сьогодні грав авантюрно. Ти згоден?
- Може, в якійсь мірі і згоден. Але гра нам давалася, моменти створювали, захоплювалися, правда, іноді атакою. Не так надійно зіграли в організації оборони, тому що не всі брали участь у захисних діях, не встигали повертатися. Залишали можливість супернику провести контратаки.

- ... Читати далі »
Переглядів: 479 | Додав: Urist | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)