Вівторок, 23.04.2024, 21:57

Головна » 2010 » Листопад » 23

Гра така була... Було більше боротьби на полі, а не футболу. Ми хотіли взяти очки в Києві, і ми їх взяли. Я вважаю, що результат по грі. У першому таймі у киян ще були моменти, але в другому таймі ми зіграли на оборону і не дали киянам можливість пробити по воротах. Футболісти втратили багато сил. Ми, звичайно, хотіли перемогти, але і нічия - справедливий результат.

Ваш коментар щодо суддівства?

Будемо говорити так, Сіренко намагався судити об'єктивно, були помилки і, напевно, в наш бік теж. Але найголовніше - що він намагався об'єктивно судити.

Що з Едмаром?

Вранці у нього заболіла спина. Ми могли його випустити, але побереглі. Я ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Urist | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (0)





Зустріч із маріупольським "Іллічівцем" вінчала для "Дніпра" домашню частину футбольного року. Саме над азовцями наша команда на початку чемпіонату здобула найбільшу свою перемогу в сезоні, розгромивши суперника на виїзді з рахунком 5:1. "Іллічівець" й останнім часом не відзначався надійністю оборони, що дозволило дніпропетровським уболівальникам знову розраховувати на переконливий виграш. Але при цьому, як резонно зазначив за два дні до матчу наставник "Дніпра" Хуанде Рамос, не варто було забувати й про те, що останній свій виїзний матч маріупольці виграли 3:0 у сильного донецького "Металурга".

Завдання гостей створити несподіванку ускладнювали кадрові проблеми. Через дискваліфікацію не зміг зіграти один з основних захисників Савін, а через травми - лідери команди Ярошенко й Чучман. Ще один ключо ... Читати далі »
Переглядів: 461 | Додав: Urist | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (0)