Субота, 27.04.2024, 08:23

Головна » 2010 » Листопад » 15 » Шахтар 2-1 Металуг
13:11
Шахтар 2-1 Металуг


Захисник «Шахтаря» прокоментував хід поєдинку, в якому «гірники» здолали запорізький «Металург».

- Непростий видався матч. Почали нормально: забили, були ще моменти, а потім ... Завжди так: якщо несерйозно ставишся до своїх шансах, то можна отримати у відповідь. Ось і сьогодні було кілька неприємних ситуацій біля наших воріт, але якщо в першому таймі «пронесло», то в другому, на жаль, пропустили.

- Футболісти «Металурга» говорили, що «Шахтар» сьогодні грав авантюрно. Ти згоден?
- Може, в якійсь мірі і згоден. Але гра нам давалася, моменти створювали, захоплювалися, правда, іноді атакою. Не так надійно зіграли в організації оборони, тому що не всі брали участь у захисних діях, не встигали повертатися. Залишали можливість супернику провести контратаки.

- Запорізька команда виглядала досить бадьоро, вони сьогодні діяли без страху ...
- Так, особливо у другому таймі. Але їхня ситуація зобов'язує, їм і відступати вже нікуди. Так що це все прогнозовано. Ми й не розраховували на легку перемогу. Але з іншого боку, ми цілком могли собі створити впевнений гандикап у 2-3 м'яча і спокійно догравати матч.

- Та свобода, яка сьогодні була у «Металурга», - наслідок недооцінки суперника або ж позиційні помилки якихось гравців?
- Ні, недооцінки не було. Просто почали так і потім не перебудувалися. Ми створювали моменти, але не реалізовували їх, у нас в підсвідомості, може бути, і виникла думка про те, що заб'ємо ще не раз. А так не завжди виходить, іноді команда активно діє в атаці, а отримує у власні ворота. У будь-якому випадку, головне - ми взяли три очки і рухаємося далі. Неприємно те, що пропустили, але ж очок у нас від цього менше не стало!



Переглядів: 482 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]