П`ятниця, 29.03.2024, 00:22

Головна » 2010 » Листопад » 15 » "Таврія" – "Динамо" – 1:1. Нічия на півострові
13:20
"Таврія" – "Динамо" – 1:1. Нічия на півострові

Вчетверте в нинішньому сезоні «Динамо» приїхало до Криму. У попередніх трьох іграх кияни перемогли, а цього разу, проти «Таврії», зіграли внічию.

До заявки на матч Олег Лужний включив лише 16 гравців. Через ушкодження різної складності залишилися в Києві Шевченко, Михалик, Нінкович, Гільєрме, Гіоане, Несмачний, Шовковський. Попов, Маграо і Зозуля відбували дискваліфікацію. Незважаючи на це виставлений проти «Таврії» склад складно назвати послабленим, за плечима практично всіх гравців був чималий досвід, у тому числі й міжнародний.

До перерви на поле точилася рівна боротьба. Лише після півгодини гри гості спромоглися заволодіти перевагою. Атакувати Мілевському та партнерам доводилося з оглядкою на тили. Швидкі нападники господарів на чолі з Лакі Ідахором, який перебуває в чудовій формі, не втрачали можливості провести гостру контратаку, змушуючи динамівців залишати чималі сили в захисті. Але найцікавіше – забиті м'ячі – команди залишили на другий тайм...

На самому його початку Мілевський отримав у штрафному майданчику м'яча від Гусєва, класно пробивши з десяти метрів прямо в кут. Гол, такий важливий для «Динамо» і черговий у нинішньому місяці для Артема! Ось тут потрібно було заспокоїти гру, спробувати потримати м'яча, а за нагоди і збільшити перевагу. Проте рівновагу в рахунку господарям вдалося відновити менш ніж за десять хвилин – Платон вдало підставив голову після навісу з кутового. Лиш встигли динамівці повести в рахунку, як знову довелося все починати спочатку.

В останні сорок хвилин зустрічі біля обох воріт було створено по кілька небезпечних моментів. Господарі віддали ініціативу, зробивши ставку на контратаки. В одній із них Фещук вийшов віч-на-віч із Ковалем, але врятував воротар. У динамівців наприкінці зустрічі мали шанс відзначитися Мілевський і Гусєв. Влаштований гостями фінальний штурм воріт Стойка результату не приніс.

Втрата очок у другому поспіль матчі чемпіонату збільшила відставання «Динамо» від «Шахтаря» до десяти очок

ТАВРІЯ – ДИНАМО – 1:1 (0:0).

«Таврія»: 12.Стойко, 6.Джуричич, 11.Монахов, 4.Донець, 5.Маркович – кап, 38.Курилов, 24.Платон (14.Коробка, 61), 20.Гігіадзе (18.Матяж, 73), 22.Любенович, 17.Шиндер (28.Фещук, 83), 10.Ідахор.

«Динамо»: 35.Коваль, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 9.Ярмоленко, 10.Мілевський – кап, 20.Гусєв, 23.Єременко, 30.Ель Каддурі, 34.Хачеріді (2.Данило, 62), 37.Юссуф (19.Гармаш, 46), 44.Алмейда.

Голи: Платон (55) – Мілевський (46).
Переглядів: 457 | Додав: Urist | Теги: NEWS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]