Вівторок, 16.04.2024, 22:18

Головна » 2010 » Березень » 28


Переконливою перемогою «Динамо» над «Металістом» закінчився центральний матч 22-го туру чемпіонату України. Ще в першому таймі кияни забезпечили комфортну перевагу у два м’ячі, а після перерви технічно довели рахунок до великого. Два м’ячі провів Артем Мілевський, ще один на свій рахунок записав Тарас Михалик.

Отримавши неабияку критику після двох останніх матчів, динамівці просто не мали права на невдачу. Причому не просто потрібно було перемогти, щоб зберегти можливість поборотися за золоті нагороди, а перемогти впевнено, ні в кого не залишивши сумнівів у своїй перевазі. Судячи за рахунком, команді Валерія Газзаєва це чудово вдалося зробити. Із стартовим свистком наставник випустив на поле ударну парочку нападників – Артема Мілевського й Андрія Ш ... Читати далі »
Переглядів: 484 | Додав: bayan | Дата: 28.03.2010 | Коментарі (0)



Победой над киевским «Арсеналом» «Шахтер» завершил свои мартовские выступления. Самое время посетителям нашего сайта определить, кто же из «горняков» забил лучший гол за отчетный период времени. В первом месяце весны «Шахтер» провел пять матчей, в которых отметился 9 мячами.

Как обычно, все голы мы смонтировали в один видеоролик, который вы можете просмотреть в разделе «Видео». А проголосовать за лучший, по вашему мнению, гол, как всегда, можно в разделе «Опросы» или непосредственно здесь. Напомним, что победителю данного голосования один из ветеранов «горняков» перед матчем с днепропетровским «Днепром» вручит специальный приз. Кто удостоится почетной награды – решать болельщикам.


В видеоматериалах использованы фрагменты м ... Читати далі »
Переглядів: 481 | Додав: bayan | Дата: 28.03.2010 | Коментарі (0)



Аутсайдери українського чемпіонату «Закарпаття» та «Зоря» у 22-му турі програли «Оболоні» та запорізькому «Металургу» відповідно.

Ужгородське «Закарпаття», яке у середу завдало поразки київському «Динамо» (1:0), у суботу з таким самим рахунком поступилося на своєму полі іншому столичному клубу − «Оболоні». Долю зустрічі вирішив єдиний гол, який підопічні Сергія Ковальця провели на 54-й хвилині. Андрій Конюшенко  пройшов лівим флангом, прострелив у штрафний майданчик, і Сергій Рожок, випередивши опікуна, спрямував м'яч у кут воріт.

Непоганий шанс відігратися ужгородці втратили на останній хвилині поєдинку, коли голкіпер Олександр Рибка врятував «Оболонь» після удар ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: bayan | Дата: 28.03.2010 | Коментарі (0)



«Шахтар» залишився на чолі таблиці, перегравши вдома «Арсенал», а динамівець Артем Мілевський очолив список найкращих снайперів Прем'єр-ліги, забивши двічі «Металісту».

 

Долю домашнього матчу підопічних Мірчі Луческу із «канонірами» В'ячеслава Грозного вирішили два швидкі м'ячі, які забили Жадсон і Вілліан. Надалі гірники упевнено контролювали хід гри, дозволивши «Арсеналу» лише кілька хвилин помріяти про порятунок − після 99-го голу у Прем'єр-лізі Максима Шацьких. Але коли гості пішли на штурм воріт суперника Дуглас Коста заспокоїв усіх − 3:1.

... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: bayan | Дата: 28.03.2010 | Коментарі (0)



В п'ятницю, 26 березня, на СТБ «Кірша» пройшло відкрите тренування донецького «Шахтаря», присвячене майбутній зустрічі «гірників» з київським «Арсеналом» в 22-му турі чемпіонату України. Головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу відповів на питання представників ЗМІ.

–– Містер, два слова про майбутню гру.
–– Кубок України був тим завданням, яке ми могли виконати. Але ми, на жаль, вийшли на поле, думаючи, що вже перемогли. Проти нас грала дуже мотивована, добре організована команда, яка показала на полі максимальну агресію, використовувала наші помилки, а особливо – Ракицкого, які він допустив в двох голах. У першому моменті він повинен був «увійти» до гравця і не дати йому пройти на брівку. У другому – програв єдиноборство Мгуні, м'яч відскочив і дістався суперникові. Можливо, там і фол був, але це вже інше питання. Я акцентую на цьому увагу, тому що Ракиц ... Читати далі »
Переглядів: 539 | Додав: Urist | Дата: 28.03.2010 | Коментарі (0)