П`ятниця, 19.04.2024, 23:09

Головна » 2010 » Березень » 28 » Щасливий вояж Ковальця
23:39
Щасливий вояж Ковальця


Аутсайдери українського чемпіонату «Закарпаття» та «Зоря» у 22-му турі програли «Оболоні» та запорізькому «Металургу» відповідно.

Ужгородське «Закарпаття», яке у середу завдало поразки київському «Динамо» (1:0), у суботу з таким самим рахунком поступилося на своєму полі іншому столичному клубу − «Оболоні». Долю зустрічі вирішив єдиний гол, який підопічні Сергія Ковальця провели на 54-й хвилині. Андрій Конюшенко  пройшов лівим флангом, прострелив у штрафний майданчик, і Сергій Рожок, випередивши опікуна, спрямував м'яч у кут воріт.

Непоганий шанс відігратися ужгородці втратили на останній хвилині поєдинку, коли голкіпер Олександр Рибка врятував «Оболонь» після удару головою Богдана Хауші з близької відстані. «Сьогодні було багато боротьби, і у обох команд далеко не все виходило. Я вдячний хлопцям, які проявили характер і зрештою схилили шальки терезів на свій бік», − поділився враженнями від гри наставник переможців Сергій Ковалець, після приходу якого до київського клубу той вперше здобув три очки на виїзді.

Шанс обійти «Закарпаття» і залишити зону вильоту втратила луганська «Зоря», яка на виїзді поступилася запорізькому «Металургу» з рахунком 1:3. Підопічні Анатолія Чанцева, котрий вперше протистояв своїй колишній команді, пропустили вже на 11-й хвилині: класною передачею Тараса Степаненка скористався Володимир Аржанов. Ще до перерви Євген Опанасенко, якому асистував Міхаель Алозі, подвоїв перевагу господарів (35-та).

У другій половині зустрічі «Зоря» збільшила оберти, однак змогла реалізувати лише один з численних моментів − після повітряної атаки Тараса Лазаровича (55-та). Молодий голкіпер «Металурга» Максим Коваль цього вечора демонстрував просто фантастичну реакцію, і саме завдяки йому запорізька команда стримала навалу опонентів. Усі питання щодо переможця у звітному поєдинку зняв той таки Опанасенко, який вже у компенсований час втретє вразив ворота Ігоря Шуховцева.
Переглядів: 452 | Додав: bayan | Теги: Федерація футболу України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]