Четвер, 25.04.2024, 20:01

Головна » 2010 » Березень » 21


Після матчу з "Металургом" гру прокоментували автор другого гола у складі "Металіста", Марко Девіч, а також захисник Віталій Бордіян

Марко Девіч (атакуючий півзахисник «Металіста»):

Ти вийшов у другому таймі, і відчувалося, що скучив за футболом ...

Так, у першу чергу радий, що команда виграла. Дуже радий і вдячний уболівальникам які в такій кількості і якосты підтримували нас. Погода ще погана, але коли потепліє, думаю, на стадіон буде ходити ще більше людей. Для мене і для всієї команди - це мотивація грати краще. Не люблю коли сиджу на лавці запасних. Завжди хочу грати, у стартовому складі, а якщо вже і виходити на заміну, то доводити, щоб в наступному матчі вийти на поле з перших хвилин.

... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: Urist | Дата: 21.03.2010 | Коментарі (0)



Після того як матч чергового туру чемпіонату України між «Зорею» та «Шахтарем» завершився, головний тренер донецької команди Мірча Луческу підвів підсумки минулого поєдинку. 

- Ми сьогодні здобули дуже важливі три очки. Я вже відзначав після того, як нам не вдалося пройти «Фулхем», що саме головне тепер для нас до кожної гри чемпіонату підходити дуже сконцентровані і зібрано і набирати максимум очок. Сьогодні видався дуже гарний матч, я не очікував, що «Зоря» так зіграє. Чесно кажучи, я думав, нам буде легше. Це цілком зрозуміло, футболісти луганської команди, напевно, були більш мотивовані, ніж наші гравці. Не можна сказати, що вони створювали гольові моменти, але наших захисників часом тримали в напрузі. До першого гола у свої ворота суперник в обороні зіграв дуже організовано. У цьому плані я задоволений, побачив кілька молодих грав ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: Urist | Дата: 21.03.2010 | Коментарі (0)



Кожне очко в нинішньому році динамівці здобувають ціною неймовірних зусиль. У всіх чотирьох іграх команда Валерія Газзаєва забивала по одному м'ячу, у двох випадках якого вистачало для перемоги. В інших двох, на жаль, ні. На 12-й хвилині матчу з «Металлургом» Мілевський відкрив рахунок, а наприкінці зустрічі Мхітарян після розіграшу кутового спромігся відновити рівновагу.У порівнянні з попередньою грою у стартовому складі «Динамо» відбулася лише одна зміна. Та й вона була вимушеною. Замість Шевченка, який застудився, на поле вийшов Ель Каддурі. Бадр зайняв місце у центрі поля, діючи в парі з Вукоєвичем. Ця заміна наситила середню лінію, що відразу позначилося на атакуючому потенціалі команди. Зусиль Мілевського і партнерів не завжди вистачало, щоб пройти ешелонований захист донеччан. У першому таймі глядачі стали свідками чотирьох небезпечних моментів, по два біля кожних воріт. На ... Читати далі »
Переглядів: 503 | Додав: Urist | Дата: 21.03.2010 | Коментарі (0)