Середа, 24.04.2024, 10:43

Головна » 2010 » Березень » 28 » Мірча Луческу: «Настрій поки що не дуже-то й»
13:08
Мірча Луческу: «Настрій поки що не дуже-то й»


В п'ятницю, 26 березня, на СТБ «Кірша» пройшло відкрите тренування донецького «Шахтаря», присвячене майбутній зустрічі «гірників» з київським «Арсеналом» в 22-му турі чемпіонату України. Головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу відповів на питання представників ЗМІ.

–– Містер, два слова про майбутню гру.
–– Кубок України був тим завданням, яке ми могли виконати. Але ми, на жаль, вийшли на поле, думаючи, що вже перемогли. Проти нас грала дуже мотивована, добре організована команда, яка показала на полі максимальну агресію, використовувала наші помилки, а особливо – Ракицкого, які він допустив в двох голах. У першому моменті він повинен був «увійти» до гравця і не дати йому пройти на брівку. У другому – програв єдиноборство Мгуні, м'яч відскочив і дістався суперникові. Можливо, там і фол був, але це вже інше питання. Я акцентую на цьому увагу, тому що Ракицкий ще молодий. Дай Бог, щоб він проаналізував ці помилки і більше їх не допускав. У першому таймі реакції на ці два голи практично не було. У другій половині гри було видно, що команда вийшла більш організованою. Ми повинні бути дуже уважні. Звичайно,настрій поки що не дуже-то й, але очки потрібно брати обов'язково.

–– У «Металургу» є футболісти, які можуть підсилити «Шахтар»?
–– Навряд чи «Металург» думає про те, як підсилити «Шахтар». Вони останнім часом посилювалися самі і з кожним роком ставали все сильнішими. Зараз це дуже хороша команда. А безпрограшна статистика має властивість закінчуватися – вони нас перемогли. У «Металургу» є хороші гравці. Якщо виключити перші десять хвилин, то не думаю, що вони мали перед нами перевагу, але говорю ще раз, що результат в Ужгороді залишив якийсь відбиток на початку нашої гри. Були у них ще моменти, але вони виникали з огляду на те, що ми розкрилися, ризикували, хотіли, звичайно, відігратися. Упевнений, що за рахунку 0:0 цих моментів би не було.

–– Ви якось захищатимете своїх футболістів від інформації паралельного матчу «Динамо» – «Металіст», який почнеться на годину раніше?
–– Складно це зробити, коли поряд знаходяться люди, які вважають, що зобов'язані надати цю інформацію футболістам, якщо вони питають.

–– У грі «Шахтаря» зменшилося легкості та колишньої стрункості. Це весняний авітаміноз?
–– Згоден. Тільки що ми цілу годину про це розмовляли. Я знаю, з чим це пов'язано, і це питання дійсно вимагає рішення.

–– У якій формі знаходиться Адріано?
–– Подивимося. Тренування – це одне, гра – інше. Якщо увійде до складу у неділю – тоді і оцінимо його гру. Навіть якщо у когось є думки піти в інший чемпіонат, гравці як професіонали винні спочатку повністю віддатися тут, а потім вже вирішувати свої особисті питання. Те ж саме відбувалося після гри з «Севільєю » з тими ж футболістами та й в такій же ситуації. Якщо ви пам'ятаєте, тоді були Матузалем та Елано, які нам створювали певні проблеми. Зараз є інші гравці… Певні проблеми існують.
Переглядів: 541 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]