П`ятниця, 26.04.2024, 02:39

Головна » 2010 » Березень » 11
Офіційний сайт європейського футболу − UEFA.com був кардинально оновлений напередодні жеребкування кваліфікації ЄВРО-2012, пропонуючи до старту наступного єврокубкового сезону чимало додаткових можливостей та послуг, зокрема дві нові мовні версії − українську та польську!

 Бажаючи відповідати найвибагливішим смакам як ключових фігур європейської футбольної родини, так і масового користувача, UEFA.com зазнав суттєвих змін та презентував свою бета-версію, що діятиме до кінця поточного сезону. Основний акцент зроблений на ще більш детальному висвітленні діяльності УЄФА та національних асоціацій, а також зручності користування UEFA.com як досвідченими, так і недосвідченими відвідувачами.

 Новий UEFA.com пропонує інноваційну головну сторінку, завдяки котрій легше слідкувати за минулими, поточними та майбутніми подіями в європейському футболі. Оновлена структура ... Читати далі »
Переглядів: 500 | Додав: bayan | Дата: 11.03.2010 | Коментарі (0)



У середу, 10 березня, молодіжна жіноча збірна України завершила унічию заключний матч групового етапу на міжнародному турнірі «Кубанська весна», що триває у Сочі. Тепер на підопічних Олександра Масальського, котрі посіли перше місце у квартеті С, очікує чвертьфінальний поєдинок, де суперницями синьо-жовтих стануть білоруські або естонські футболістки. Ця гра відбудеться у п’ятницю. Нагадаємо, що наші дівчата готуються до участі у другому відбірному етапі Євро-2010 (WU-19).
Переглядів: 477 | Додав: bayan | Дата: 11.03.2010 | Коментарі (0)