Четвер, 25.04.2024, 22:42

Головна » 2011 » Листопад » 09



Після домашнього програшу від «Чорноморця» з рахунком 0:1, що став для «Оболоні» вже десятим у поточному сезоні, президент клубу Олексaндр Слободян заявив про звільнення керманича киян Сергія Ковальця.

 

Глава «пивоварів» повідомив, що поки командою керуватиме Василь Рац, який до цього працював із молодіжним складом. На фініші першого кола Прем'єр-ліги «Оболонь» посідає останнє місце, не вигравши жодного з 15 матчів.

 

Відставка Ковальця стала четвертою тренерською рокіровкою в чемпіонаті України. Так, львівські «Карпати» нещодавно розірвали угоду з Олегом Кононовим, маріупольсь ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: Urist | Дата: 09.11.2011 | Коментарі (0)



Після перемоги над столичним «Арсеналом» дніпропетровський «Дніпро» потіснив суперника з четвертої сходинки турнірної таблиці української Прем'єр-ліги.

У центральному матчі суботньої програми 16-го туру Прем'єр-ліги у Дніпропетровську зійшлися сусіди по турнірній таблиці − місцевий «Дніпро» та київський «Арсенал». У першій половині обидві команди продемонстрували атакуючий футбол, створивши біля воріт один одного достатньо гострих моментів. Але відкрити рахунок суперники не зуміли.

На 67-й хвилині Саулюс Міколюнас лише за допомогою порушення спинив небезпечний прохід Євгена Коноплянки та отримав жовту картку, яка стала для півзахисника «Арсеналу» другою в матчі. Залишившись у меншості, гості не зуміли одразу перебудуватися і пропустили. На 71-й хвилині Денис Олійник відправив у прорив Николу Калинича, який спочатку виграв боротьбу в Майкла Одібе, а по ... Читати далі »
Переглядів: 422 | Додав: Urist | Дата: 09.11.2011 | Коментарі (0)




У неділю київське «Динамо» здобуло дещо несподівану, але надзвичайно важливу для себе перемогу в матчі 16-го туру чемпіонату України над «Металістом». Поклавши на лопатки команду Мирона Маркевича на її власному полі − 2:1, біло-сині зберегли мінімальну перевагу над донецьким «Шахтарем». До того ж відставання харків'ян від лідера наразі збільшилося до п'яти очок.

 

Після невиразної гри та поразки «Динамо» у поєдинку Ліги Європи УЄФА від «Бешикташа» (0:1) небагато хто очікував успішного виступу киян у Харкові. Однак підопічні Юрія Сьоміна, навіть не маючи в складі дискваліфікованих Артема Мілевського, Андрія Ярмоленка, а також травмованих Олега Гусєва, Тараса Михалика та Горана Попова, з ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Urist | Дата: 09.11.2011 | Коментарі (0)



У понеділок, 7 листопада, adidas та Федерація футболу України представили екіпіровку національної збірної сезону-2011/2012, в якій вона виступить на ЄВРО-2012.

 

Презентація форми відбулася в клубі Byblos. У ній взяли участь представники ФФУ, adidas, друзі ЄВРО-2012, тренери та гравці збірної, політики, відомі спортсмени та зірки шоу-бізнесу. Нова ексклюзивна екіпіровка збірної України з футболу розроблена із застосуванням найпередовіших технологій та оригінального дизайну, що ввібрав у себе всю унікальність культурної спадщини нашого народу.

 

При розробці екіпіровки дизайнери керувалис ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: Urist | Дата: 09.11.2011 | Коментарі (0)