П`ятниця, 26.04.2024, 00:26

Головна » 2011 » Листопад » 9 » Брауна Ідейє вивів Динамо Київ на 1 місце
13:34
Брауна Ідейє вивів Динамо Київ на 1 місце



У неділю київське «Динамо» здобуло дещо несподівану, але надзвичайно важливу для себе перемогу в матчі 16-го туру чемпіонату України над «Металістом». Поклавши на лопатки команду Мирона Маркевича на її власному полі − 2:1, біло-сині зберегли мінімальну перевагу над донецьким «Шахтарем». До того ж відставання харків'ян від лідера наразі збільшилося до п'яти очок.

 

Після невиразної гри та поразки «Динамо» у поєдинку Ліги Європи УЄФА від «Бешикташа» (0:1) небагато хто очікував успішного виступу киян у Харкові. Однак підопічні Юрія Сьоміна, навіть не маючи в складі дискваліфікованих Артема Мілевського, Андрія Ярмоленка, а також травмованих Олега Гусєва, Тараса Михалика та Горана Попова, завоювали три очки.

 

З перших хвилин «Металіст» заволодів територіальною ініціативою, однак контрвипади динамівців виявилися більш небезпечними. І ще до середини тайму Браун Ідейє двічі розписувався у воротах Володимира Дишленковича, на що господарі на останніх хвилинах змогли відповісти єдиним влучним «пострілом» Марко Девича.

 

«Не можна припускатися таких помилок в обороні у грі з київським «Динамо», − зазначив після гри хавбек харків'ян Едмар. − Ця команда може використовувати навіть напівмоменти. Сьогодні вони забили усе, що могли». У свою чергу хавбек киян Олександр Алієв додав: «Головне було здобути три очки, і це нам вдалося. Усі, хто не вірив в команду, нехай тепер дивляться на табло».

 

Головний суперник «Динамо» у чемпіонаті «Шахтар» досить легко переграв у Києві «Оболонь», що наразі пасе задніх у таблиці сезону − 2:0. Відкрив рахунок на початку другої половини Дуглас Коста, а на останній хвилині, коли «пивовари» діяли у меншості, відзначився Євген Селезньов. При цьому ще до перерви Луїс Адріано не реалізував пенальті.


Переглядів: 430 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]