Четвер, 25.04.2024, 12:13

Головна » 2011 » Листопад » 9 » Інформ-служба ФФУ «Дніпро» вже четвертий
13:37
Інформ-служба ФФУ «Дніпро» вже четвертий


Після перемоги над столичним «Арсеналом» дніпропетровський «Дніпро» потіснив суперника з четвертої сходинки турнірної таблиці української Прем'єр-ліги.

У центральному матчі суботньої програми 16-го туру Прем'єр-ліги у Дніпропетровську зійшлися сусіди по турнірній таблиці − місцевий «Дніпро» та київський «Арсенал». У першій половині обидві команди продемонстрували атакуючий футбол, створивши біля воріт один одного достатньо гострих моментів. Але відкрити рахунок суперники не зуміли.

На 67-й хвилині Саулюс Міколюнас лише за допомогою порушення спинив небезпечний прохід Євгена Коноплянки та отримав жовту картку, яка стала для півзахисника «Арсеналу» другою в матчі. Залишившись у меншості, гості не зуміли одразу перебудуватися і пропустили. На 71-й хвилині Денис Олійник відправив у прорив Николу Калинича, який спочатку виграв боротьбу в Майкла Одібе, а потім обіграв воротаря й ударом з лінії воротарського відправив м'яч у сітку. Завдяки цій перемозі дніпряни потіснили «канонірів» з четвертого місця.

Донецький «Металург» відправив у ворота «Чорноморця» три «сухі» голи й піднявся на шостий рядок таблиці. Після поразки від «Дніпра» у минулому турі «Карпати» реабілітувалися на очах власних вболівальників, обігравши з рахунком 3:0 «Іллічівець». У складі львів'ян дублем відзначився форвард Сергій Кузнецов, для якого ці голи стали дебютними у поточному чемпіонаті.

Переглядів: 422 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]