Субота, 20.04.2024, 07:23

Головна » 2011 » Листопад » 30
 
 
Наставник національної збірної Хорватії може замінити на тренерському містку Хуанде Рамоса значно швидше, ніж очікувалось.

Днями Дніпропетровськ відвідає головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч. Офіційний привід - зустріч зі "збірниками". Як відомо, кольори дніпропетровської команди захищають відразу двоє виконавців, які регулярно залучаються під прапори національної збірної Хорватії - це нападник Нікола Калініч, який в останньому турі відзначився дублем у ворота луцької "Волині", і лівий півзахисник Іван Стрініч.
Однак, за наявною в нас інформацією, візит буде носити і ще один привід - неофіційний. Славен Біліч зустрінеться з керівництвом "Дніпра" з приводу роботи на посту головного тренера дніпропетровського клубу! Цілком можливо, що контракт буде підписаний вже взимку, але за умови, що хорватський фахівець зможе суміщати відразу дві ... Читати далі »
Переглядів: 373 | Додав: Urist | Дата: 30.11.2011 | Коментарі (0)

 
"Ліверпуль" має намір підсилити свою середню лінію півзахисником "Шахтаря" Жадсоном.

Літня ціна на бразильця становила 12 мільйонів фунтів, і вона не лякає мерсисайдський клуб, так що перехід 28-річного "гірника" може відбутися вже в січні.
Можливо, розпродаж лідерів "Шахтаря", якої очікують експерти, розпочнеться майбутньої зими саме з цього гучного трансферу. Нагадаємо, що раніше Жадсона пов'язували з трансферними планами іншого англійського клубу - "Арсеналу". А не так давно інтерес до бразильця окреслив "Палмейрас".
Переглядів: 382 | Додав: Urist | Дата: 30.11.2011 | Коментарі (0)