П`ятниця, 19.04.2024, 10:06

Головна » 2011 » Листопад » 9 » Форма збірної України 08.11.2011, 15:45 | Прес-служба ФФУ
13:22
Форма збірної України 08.11.2011, 15:45 | Прес-служба ФФУ


У понеділок, 7 листопада, adidas та Федерація футболу України представили екіпіровку національної збірної сезону-2011/2012, в якій вона виступить на ЄВРО-2012.

 

Презентація форми відбулася в клубі Byblos. У ній взяли участь представники ФФУ, adidas, друзі ЄВРО-2012, тренери та гравці збірної, політики, відомі спортсмени та зірки шоу-бізнесу. Нова ексклюзивна екіпіровка збірної України з футболу розроблена із застосуванням найпередовіших технологій та оригінального дизайну, що ввібрав у себе всю унікальність культурної спадщини нашого народу.

 

При розробці екіпіровки дизайнери керувалися особливостями українських орнаментів, які використовувалися в національному одязі. Так, на грудях гравців красується широка смуга, обрамлена жовто-блакитним орнаментом, що імітує вишивання «хрестиком». Всередині смуги розміщено малий герб України, а також візерунки у вигляді вишитого дубового листя − цей символ традиційно наносився на вишиванки чоловіків, які відправлялися захищати рідну землю.

 

Кольори національного прапора також присутні на комірцевій канві футболки, окантовці шортів та логотипі Федерації футболу України. Ззаду, на зоні комірця, також розміщений герб України та заклик-гасло «Україно, вперед!».

 

«Ми раді представити нову екіпіровку, в якій гравці виступлять на домашньому чемпіонаті ЄВРО-2012. У цьому році при виробництві форми ми використали українські традиційні елементи та втілили їх у дизайні екіпіровки. Упевнений, що, граючи в цій формі, футболісти будуть відчувати гордість за свою країну і покажуть все, на що вони здатні», − підкреслив Ніколас Штегельманн, директор ДП «Адідас-Україна».

 

«Федерація футболу України вже кілька років співпрацює з брендом №1 у світовому футболі − adidas. Компанія не тільки робить усе можливе, щоб гравцям було зручно і комфортно під час гри, але й пропонує цікаві рішення для зовнішнього вигляду форми. Я впевнений, що присутність національних мотивів в екіпіровці цього сезону дозволить об'єднати всіх уболівальників для підтримки своєї збірної», − заявив президент ФФУ Григорій Суркіс.

 

«До чемпіонату Європи залишилося зовсім небагато часу, тому зараз кожна гра має велике значення. Наша мета − гідно виступити на головному європейському футбольному змаганні, і я впевнений, нова екіпіровка нам у цьому допоможе», − прокоментував головний тренер національної збірної Олег Блохін.

 

Уперше гравці збірної вийдуть на поле у новій формі 11 листопада у товариському матчі проти збірної Німеччини. До концептуальних магазинів adidas нова екіпіровка збірної України уже надійшла в продаж.


Переглядів: 459 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]