Субота, 20.04.2024, 02:57

Головна » 2010 » Березень » 21 » "Металург" Д - "Динамо" - 1:1. У пошуках гри й результату
21:31
"Металург" Д - "Динамо" - 1:1. У пошуках гри й результату


Кожне очко в нинішньому році динамівці здобувають ціною неймовірних зусиль. У всіх чотирьох іграх команда Валерія Газзаєва забивала по одному м'ячу, у двох випадках якого вистачало для перемоги. В інших двох, на жаль, ні. На 12-й хвилині матчу з «Металлургом» Мілевський відкрив рахунок, а наприкінці зустрічі Мхітарян після розіграшу кутового спромігся відновити рівновагу.У порівнянні з попередньою грою у стартовому складі «Динамо» відбулася лише одна зміна. Та й вона була вимушеною. Замість Шевченка, який застудився, на поле вийшов Ель Каддурі. Бадр зайняв місце у центрі поля, діючи в парі з Вукоєвичем. Ця заміна наситила середню лінію, що відразу позначилося на атакуючому потенціалі команди. Зусиль Мілевського і партнерів не завжди вистачало, щоб пройти ешелонований захист донеччан. У першому таймі глядачі стали свідками чотирьох небезпечних моментів, по два біля кожних воріт. На 10-й хвилині Нінкович із п'яти метрів без перешкод пробивав по воротах, але примудрився влучити в Дішленковича. Але вже в наступній атаці Мілевський виправив ситуацію. Маграо подав зі штрафного, а Артем легким дотиком змінив траєкторію польоту м'яча, спрямувавши його прямо в кут воріт!

Як це часто трапляється, повівши в рахунку, динамівці зменшили активність в атаці, дозволивши супернику довго контролювати м'яча. Незабаром господарі освоїлися, створивши наприкінці тайму два небезпечних моменти. Спочатку Шовковський якимось дивом зміг парирувати удар Мгуні, а трохи пізніше Димитров із вигідної позиції пробив вище поперечини. Після свистка на перерву стало зрозумілим, що в другому таймі на нас чекає цікаве видовище. «Металург» на своєму полі втрачати очки рішуче не хотів...

А що ж динамівці? На жаль, як і в попередній виїзній зустрічі, нав'язати господарям свою гру команда Валерій Газзаєва не змогла. В основному розрахунок йшов на контратаки, розіграш стандартних положень. Подейкуди вони були вельми небезпечними. Напевно, перемога не втекла з рук динамівців, якби Ярмоленко забив із семи метрів на 75-й хвилині. Хибний удар Андрія став завершенням класної комбінації й хитромудрого пасу Гіоане п'ятою, який залишив поза грою відразу кількох захисників. А за десять хвилин до закінчення основного часу рахунок зрівнявся. Як не старався Шовковський, зберегти ворота «на замку» йому не вдалося. Після подачі з кутового в сум'ятті партнери завадили Олександру далеко кулаком вибити м'яча. На підборі першим виявився моторний Мхітарян, із десяти метрів відправивши м'яча під поперечину.

Динамівці пішли в атаку, на підмогу тренер випустив нападника Зозулю. Відчайдушні зусилля до успіху не призвели і нічия 1:1, як неприємно про це казати, стала логічним результатом зустрічі.
Переглядів: 502 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]