Четвер, 25.04.2024, 23:13

Головна » 2010 » Грудень » 02

Футболісти "Дебрецена" вирішили не стримувати емоцій після поразки харківському "Металісту".
Два футболісти угорського клубу розбили постову будку охорони поблизу приміщення Генерального консульства Республіки Польща у Харкові.Це сталося сьогодні вночі о 3.20 по вул. Артема,16.
Обидва футболісти, 1986 та 1977 року народження, були затримані нарядом військової частини, який ніс охорону приміщення Консульства, і доставлені до Київського райвідділу міліції Харкова, - повідомила УНІАН начальник Центру зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області Лариса Волкова.
Команда "Дебрецена" проживала в готелі "Аврора" по вул. Артема, і футболісти пояснили, що вночі вийшли прогулятися містом. Старший із них, будучи напідпитку, вдарив кілька разів кулаком по будці, після чого на її склі з’явилися великі тріщини. Після пояснень в міліції на обох громадян Угорщини був складений протоко ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Urist | Дата: 02.12.2010 | Коментарі (0)

Роналду гідно відповів на хет-трик Мессі забивши тричі в домашньому матчі проти Атлетика. Спочатку забив так само як Мессі - точним ударом з-за меж штрафного. Тоді потужно виконав штрафний з 20-ти метрів, голкіпер був без шансів. Ну а хет-рик оформив впевнено реалізувавши пенальті. Міг забити ще, але право пробити наступний пенальті він подарував партнеру. 

Вердикт: Знову був нестримним на полі. Чудовий перший гол, впевнено виконаний штрафний і реалізований пенальті в кінці матчу. Навіть падав він корисно для команди - особливо у випадку з жовтою карткою для Сан Хосе другому таймі.

 

Переглядів: 588 | Додав: Urist | Дата: 02.12.2010 | Коментарі (0)