Четвер, 28.03.2024, 16:45

Головна » 2010 » Грудень » 2 » Польща постраждала через "Металіст"
22:12
Польща постраждала через "Металіст"

Футболісти "Дебрецена" вирішили не стримувати емоцій після поразки харківському "Металісту".
Два футболісти угорського клубу розбили постову будку охорони поблизу приміщення Генерального консульства Республіки Польща у Харкові.Це сталося сьогодні вночі о 3.20 по вул. Артема,16.
Обидва футболісти, 1986 та 1977 року народження, були затримані нарядом військової частини, який ніс охорону приміщення Консульства, і доставлені до Київського райвідділу міліції Харкова, - повідомила УНІАН начальник Центру зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області Лариса Волкова.
Команда "Дебрецена" проживала в готелі "Аврора" по вул. Артема, і футболісти пояснили, що вночі вийшли прогулятися містом. Старший із них, будучи напідпитку, вдарив кілька разів кулаком по будці, після чого на її склі з’явилися великі тріщини. Після пояснень в міліції на обох громадян Угорщини був складений протокол і вони були відпущені.
Нагадаємо, що у середу в Харові відбувся матч 5-го туру Ліги Європи між харківським "Металістом" та угорським "Дебреценом, який закінчився перемогою української команди з рахунком 2:1.

Переглядів: 471 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]