П`ятниця, 29.03.2024, 12:47

Головна » 2010 » Березень » 11 » UEFA.com заговорив українською!
16:08
UEFA.com заговорив українською!
Офіційний сайт європейського футболу − UEFA.com був кардинально оновлений напередодні жеребкування кваліфікації ЄВРО-2012, пропонуючи до старту наступного єврокубкового сезону чимало додаткових можливостей та послуг, зокрема дві нові мовні версії − українську та польську!

 Бажаючи відповідати найвибагливішим смакам як ключових фігур європейської футбольної родини, так і масового користувача, UEFA.com зазнав суттєвих змін та презентував свою бета-версію, що діятиме до кінця поточного сезону. Основний акцент зроблений на ще більш детальному висвітленні діяльності УЄФА та національних асоціацій, а також зручності користування UEFA.com як досвідченими, так і недосвідченими відвідувачами.

 Новий UEFA.com пропонує інноваційну головну сторінку, завдяки котрій легше слідкувати за минулими, поточними та майбутніми подіями в європейському футболі. Оновлена структура та навігація забезпечує подвійні точки доступу до джерел інформації UEFA.com, а також містить низку спеціальних розділів, присвячених роботі УЄФА. Ще більша увага приділяється поточним заходам УЄФА, а крім того з'явилася потужна секція, яка детально розповідає про діяльність кожної з 53 національних асоціацій Європи.

 Крім того перезапуск дозволяє сайту зазирнути в майбутнє, адже напередодні жеребкування кваліфікації ЄВРО-2012 мовна родина UEFA.com розширюється до 12 членів завдяки появі української та польської версій. І це ще далеко не все! У найближчому майбутньому UEFA.com запропонує низку інновацій, що дозволять йому предстати в абсолютно новому вигляді перед початком сезону-2010/11

Переглядів: 499 | Додав: bayan | Теги: NEWS | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]