Четвер, 28.03.2024, 15:15

Головна » 2010 » Грудень » 9 » Фінансовий стимул Ліги чемпіонів
14:26
Фінансовий стимул Ліги чемпіонів


    Згідно із системою розподілу прибутків Ліги чемпіонів УЄФА, кожний учасник групового турніру сезону-2010/11 отримає як мінімум 7,2 мільйона євро.

    Команди, які візьмуть участь у груповому етапі поточного розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА, відповідно до системи розподілу прибутків отримають як мінімум 7,2 мільйона євро.

    Усі 32 клуби отримають по 3,9 мільйона євро у вигляді фіксованої виплати за участь в груповому раунді. До того ж за кожний зіграний матч на цій стадії команди незалежно від результату отримають по 550 тисяч євро. Кожна перемога на груповому етапі принесе клубам ще по 800 тисяч, а нічия - по 400 тисяч.

    За кожну пройдену стадію передбачені додаткові бонуси. Шістнадцять команд, що вийдуть у 1/8 фіналу, отримають ще по три мільйони, а учасники чвертьфіналу - ще по 3,3 млн. Півфіналістам дістанеться додатково по 4,2 млн. За перемогу в турнірі команда отримає 9 мільйонів євро, іншому ж фіналісту залишиться 5,6 мільйона.

    Наприклад, якщо команда здобуде шість перемог на груповому етапі - її рахунок поповниться 15 мільйонами - 12 мільйонів як бонуси за виграші плюс 3 мільйони призових за вихід в 1/8 фіналу.

   Окрім цього, учасники групового етапу отримають частину доходів телевізійному ринку. При цьому преміальні кожному клубу залежать від ваги його країни на телеринку, кількості зіграних матчів і позиції в останньому чемпіонаті його країни. Доходи від продажу квитків на матчі Ліги чемпіонів також підуть виключно клубам.

    Всі 20 команд, які брали участь у матчах стикового раунду, заробили по 2,1 мільйона євро.







































Переглядів: 500 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]