П`ятниця, 29.03.2024, 02:41

Головна » 2011 » Листопад » 30 » Біліч вирушив у Дніпропетровськ на переговори
16:22
Біліч вирушив у Дніпропетровськ на переговори
 
 
Наставник національної збірної Хорватії може замінити на тренерському містку Хуанде Рамоса значно швидше, ніж очікувалось.

Днями Дніпропетровськ відвідає головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч. Офіційний привід - зустріч зі "збірниками". Як відомо, кольори дніпропетровської команди захищають відразу двоє виконавців, які регулярно залучаються під прапори національної збірної Хорватії - це нападник Нікола Калініч, який в останньому турі відзначився дублем у ворота луцької "Волині", і лівий півзахисник Іван Стрініч.
Однак, за наявною в нас інформацією, візит буде носити і ще один привід - неофіційний. Славен Біліч зустрінеться з керівництвом "Дніпра" з приводу роботи на посту головного тренера дніпропетровського клубу! Цілком можливо, що контракт буде підписаний вже взимку, але за умови, що хорватський фахівець зможе суміщати відразу дві посади. Нагадаємо, збірна Хорватії, очолювана Білічем, завоювала право виступати на чемпіонаті Європи-2012. У стикових матчах "картаті" буквально розтрощили збірну Туреччини, обігравши її на виїзді з непристойним рахунком 3:0.
Цікаво, що в Україну Біліч прибуде в супроводі екс-півзахисника київського "Арсеналу" Івіци Піріча. Нагадаємо, востаннє Піріч прилітав до Дніпропетровська у компанії з Ніколою Калінічем і незабаром нападник англійського "Блекберна" підписав довгостроковий контракт з "Дніпром". Залишається лише додати, що останнім часом чутки про ймовірність прийняття Білічем "Дніпра" розповсюджувались не тільки в українській пресі, але і в європейській. Не відкидав варіанту з хорватським фахівцем і генеральний директор дніпропетровців Андрій Стеценко, та й сам Біліч висловлював бажання працювати в Україні. Втім, у Хуанде Рамоса контракт розрахований ще на три роки і щоб його розірвати потрібні більш вагомі причини, ніж існують зараз.
Переглядів: 372 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]