Четвер, 28.03.2024, 20:13

Головна » 2010 » Листопад » 23 » Довгоочікувана домашня перемога "Дніпро" - "Іллічівець" 2:0
18:33
Довгоочікувана домашня перемога "Дніпро" - "Іллічівець" 2:0




Зустріч із маріупольським "Іллічівцем" вінчала для "Дніпра" домашню частину футбольного року. Саме над азовцями наша команда на початку чемпіонату здобула найбільшу свою перемогу в сезоні, розгромивши суперника на виїзді з рахунком 5:1. "Іллічівець" й останнім часом не відзначався надійністю оборони, що дозволило дніпропетровським уболівальникам знову розраховувати на переконливий виграш. Але при цьому, як резонно зазначив за два дні до матчу наставник "Дніпра" Хуанде Рамос, не варто було забувати й про те, що останній свій виїзний матч маріупольці виграли 3:0 у сильного донецького "Металурга".

Завдання гостей створити несподіванку ускладнювали кадрові проблеми. Через дискваліфікацію не зміг зіграти один з основних захисників Савін, а через травми - лідери команди Ярошенко й Чучман. Ще один ключовий гравець Кривошеєнко приїхав до Дніпропетровська з ушкодженням.

"Дніпро" дуже впевнено почав зустріч, атакуючи великими силами. Але перший гострий момент виник біля воріт Лаштувки. На 9-й хвилині Лаштувка виручив нашу команду після удару головою із близької відстані, а потім врятувала поперечина, що відбила потужний удар з-за штрафного. За 10 хвилин історія повторилася з тією лише різницею, що чеський голкіпер відбив несподіваний удар, у який перетворився простріл з правого флангу

Рідкі контратаки "Іллічівця" і надалі призводили до гострих стандартів, але гол "Дніпра" при цьому варто визнати заслуженим втіленням ігрової переваги нашої команди. Мандзюк добре прострілив, і м'яч, ніким не зупинений, опинився в ногах Селезньова, якому не склало труднощів розстріляти з лінії воротарського Романенка.

А в наступні п'ять хвилин головною діючою особою став Шахов. Спочатку він незбагненним чином не зміг забити з метра, занадто слабко пробивши головою, потім ефектно завершував у торкання флангову передачу, але Романенко в неймовірному кидку витяг м'яч, і, зрештою, пробиваючи з вигідної позиції, влучив у захисника.

Гості начебто "поплили" після гола й цієї низки моментів. До кінця тайму дніпряни чи не щохвилини входили до чужого штрафного, били по воротах з різних дистанцій. І на перерву підопічні Хуанде Рамоса пішли за подвоєної переваги. Після подачі кутового наодинці з порожніми воротами залишився Євген Селезньов!

Другий тайм "Дніпро" почав солідно. Добре контролюючи м'яч, наша команда дуже якісно діяла й у відборі вже на чужій половині поля. Така картина спостерігалася рівно половину тайму, після чого вперед почали ходити й гості. Але шансів у них на те, щоб хоча б розмочити рахунок, не було. І нехай не було моментів також у "Дніпра", наша команда довела матч до такої довгоочікуваної домашньої перемоги, що називається, на класі.
Переглядів: 460 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]