Субота, 20.04.2024, 06:38

Головна » 2010 » Жовтень » 22




Дозволивши супернику створити лише два моменти за гру (причому обидва вже чи не традиційно після стандартів), один з яких закінчився взяттям воріт, «Карпати» у матчі третього туру групового етапу Ліги Європи вдома з мінімальним рахунком 0:1 зазнали поразки від «Севільї».

Після поразок у перших двох іграх від «Боруссії» та ПСЖ, у матчі з «Севільєю» перед «Каратами» стояло завдання перемогти. Навіть нічия, не кажучи вже про поразку, вкрай ускладнювала завдання виходу з групи. Однак при цьому у Львові всі чудово розуміли, що кидатися стрімголов в атаку з перших хвилин на ворота суперника аж ніяк не можна, бо це майже напевно призведе до поразки. Тож перед підопічними Олега Кононова стояло не просте завдання поєднати гаряче серце та холодну голову. А вирішувати його керманич «зелено-білих» вирішив такими кадрами. Місце у воротах він довір ... Читати далі »
Переглядів: 426 | Додав: Urist | Дата: 22.10.2010 | Коментарі (0)




Послематчевые комментарии автора голевого победного паса

- Матч получился очень нервным, это чувствовалось на каждом метре футбольного поля. Было очень важно строго выполнять тактические установки тренера. Причем, для обеих команд. И мы, и они действовали очень дисциплинированно в начале встречи. Мы старались строго играть каждый на своей позиции. Но когда мы пропустили, нам пришлось перестраиваться, идти больше вперед, стараться побыстрее отыграться. И, слава Богу, мы смогли быстро ответить. А потом ситуация совсем осложнилась, когда удалили Тайсона. Но мы все просто горели желанием забить второй гол и вырвать победу.

В этом голе ты отлично отработал свой эпизод, догнав мяч у самой лицевой линии…

... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: Urist | Дата: 22.10.2010 | Коментарі (0)

Матч в Алкмаарі був дуже важливим для «Динамо», оскільки невиразний старт у груповому турнірі Ліги Європи відкинув нашу команду на останнє місце в групі. Це розуміли й футболісти, які провели поєдинок на дуже хорошому рівні. Завдяки влучним ударам Мілевського й Хачеріді підопічним Олега Лужного вдалося піти на перерву в якості лідерів, а в другій половині матчу динамівці вміло втримали свою перевагу, тим самим здобувши першу перемогу в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА.

Під питанням була участь у матчі Тараса Михалика та Андрія Шевченка. У результаті Олег Лужний, який виконує обов’язки головного тренера, випустив обох із перших хвилин. Також прогнозовано місце у воротах, як і в матчі чемпіонату України з «Карпатами», зайняв Максим Коваль, який відновився після травми. Забігаючи наперед, відзначимо, що Максим відіграв дов ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Urist | Дата: 22.10.2010 | Коментарі (0)