Вівторок, 23.04.2024, 09:52

Головна » 2010 » Вересень » 17
Свою післяматчеву прес-конференцію головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу почав з короткого аналізу гри своєї команди з белградським «Партизаном».

- Дуже складна гра. Ми чекали, що матч буде непростий, все-таки він був перший, до того ж проти команди, яка в останніх сімнадцяти матчах не зазнала жодної поразки. Тому відчувався хороший ентузіазм суперника і впевненість у своїх силах. Протягом всієї гри було видно, що вони боролися за кожен м'яч, дуже добре перекривали всі зони і організовано діяли в обороні.

Думаю, ми досить впевнено контролювали хід гри. За великим рахунком, лише наприкінці матчу «Партизан» створив два небезпечних моменти, а в цілому ми практично нічого їм не дозволили створити. Ми ж мали чотири-п'ять моментів, які повинні були реалізовувати. На жаль, у завершальній фазі не були точні. Більш впевнено повинні були діяти у штрафному майданчику. Дуже добр ... Читати далі »
Переглядів: 452 | Додав: Urist | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

 
  Рівно 40 років тому Львів вперше приймав матч європейського рівня – «Карпати» у поєдинку нині вже неіснуючого Кубка кубків приймали румунську «Стяуа». А сьогодні «зелено-білі» знову ж таки вперше вийшли на поле рідної «України», аби зіграти у зустрічі групового етапу Ліги Європи. Суперник у підопічних Олега Кононова був більш ніж знаний – один з грандів німецького футболу «Боруссія» з Дортмунда. Як і в далекому 1970 гра закінчилася прикрою поразкою карпатівців. Причому вирішальний гол наша команда знову пропустила перед самим фінальним свистком. Відмінність полягає лише в тому, що тоді гол Татару був єдиним у грі, а цього разу глядачі їх побачили аж сім. А ще обидві ці поразки об’єднує те, що вони з розряду прикрих, але соромно за них не може бути в жодному разі. 

  Перед грою у керманича «Карпат» виникли серйозні кадрові проблеми. Через вилучення у матчі з «Галатасараєм ... Читати далі »
Переглядів: 497 | Додав: Urist | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

Андрей Воробей

- Начали довольно неплохо, опасались соперника. Когда забили второй гол, стали более открыто играть и всё у нас получилось. Самое главное, что нам удалось довести дело до конца и не пропустить.

Договаривались с бразильцами как действовать в каких-то моментах перед матчем?

Нет, благодаря бразильцам можно всегда ожидать какой-то интересный пас, а мы подстраиваемся.

Следующий матч через два дня…

Да, в воскресенье у нас матч чемпионата Украины против киевского Арсенала. Надо как можно скорее забыть этот матч и уже настраиваться на киевлян.

Эдмар

Предполагал, что этот поединок может закончиться с таким счетом?

Мы всегда стремимся показывать хороший футбол, сегодня у нас всё получилось - и показать хорошую игру и голы забить. Всех поздравляю. Перед матчем мы хорошо изучили соперника и на это ... Читати далі »
Переглядів: 447 | Додав: Urist | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)