Субота, 20.04.2024, 03:20

Головна » 2010 » Вересень » 17 » Мірча Луческу: «Важливо, що почали груповий турнір з перемоги»
16:40
Мірча Луческу: «Важливо, що почали груповий турнір з перемоги»
Свою післяматчеву прес-конференцію головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу почав з короткого аналізу гри своєї команди з белградським «Партизаном».

- Дуже складна гра. Ми чекали, що матч буде непростий, все-таки він був перший, до того ж проти команди, яка в останніх сімнадцяти матчах не зазнала жодної поразки. Тому відчувався хороший ентузіазм суперника і впевненість у своїх силах. Протягом всієї гри було видно, що вони боролися за кожен м'яч, дуже добре перекривали всі зони і організовано діяли в обороні.

Думаю, ми досить впевнено контролювали хід гри. За великим рахунком, лише наприкінці матчу «Партизан» створив два небезпечних моменти, а в цілому ми практично нічого їм не дозволили створити. Ми ж мали чотири-п'ять моментів, які повинні були реалізовувати. На жаль, у завершальній фазі не були точні. Більш впевнено повинні були діяти у штрафному майданчику. Дуже добре, що прийшов цей гол Даріо зі стандартного положення, хоча ми очікували, що заб'ємо сьогодні, природно, з гри. Звичайно, важливо, що ми завоювали три очки і почали груповий турнір з перемоги.

- Пане Луческу, сьогодні Гай провів перший офіційний матч у цьому сезоні. Оцініть його гру.
- Він зіграв на хорошому рівні. Був спокійний, урівноважений. Через нього ми виходили з оборони, і він дуже непогано входив у штрафний майданчик суперника. Ми вибрали двох досвідчених опорних півзахисників, які вже пройшли через Лігу чемпіонів і мають досвід гри в Лізі Європи. Тому дана пара була сьогодні оптимальною. Я не хотів ризикувати цією позицією, і думаю, що Гай виправдав надану йому довіру. Що стосується Віценця, то я дав йому можливість дебютувати в Лізі чемпіонів, щоб він відчув, що це таке. Спеціально поставив його в атаку, щоб він пресингував, добре рухався. Я міг, звичайно, поставити Морено або Едуардо, але залишалося мало часу. А молода людина хай відчує Лігу чемпіонів.

Переглядів: 452 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]