Четвер, 28.03.2024, 15:47

Головна » 2010 » Листопад » 8 » Турнір присячений ветерану футболу Теплицького району ЭрмаковуВ.М.
15:45
Турнір присячений ветерану футболу Теплицького району ЭрмаковуВ.М.



7.11.2010 року в с. Пологи відбувся турнір присвячений 60 – річчю від дня народження Єрмакова Володимира Михайловича ветерана Теплицького району з футболу.

Для у часті у товариському матчі з футболу було запрошено команду із Бешадського району с. В.Киріївка. Отже, товариська зустріч відбулася за участю АФК «Динамо-5» с. Пологи та АФК «В.Киріївка» з с. В.Киріївка.

Товариська зустріч на честь ювіляра розпочалась об 11.00 год. на стадіоні «Колос».

Близько 15 хв. рахунок у матчі відкрила  команда  АФК «Динамо-5» с. Пологи нападник Єрмаковим В.В. прорвався по правому фланзі і пробив голкіпера суперника невідпорним ударом. Згодом близько 20 хв. по тому після відмінного пасу ювіляра Єрмакова В.М. його син піймавши м’яч з льоту пробив по воротах, шкіряна куля знявши павутиння в правому куті затріпотіла у сітці. Команда суперниця за декілька хвилин змусила капітулювати у же воротаря АФК «Динамо-5», сковзнувши м’яч по руках воротаря влетів у сітку після атаки по правому фланзі команди суперниці. Після  чого гра вирівнялась і можна було б сказати, що за рахунку 2-1 команди підуть на перерву, але на прикінці І тайму правий півзахисник АФК «Динамо-5», отримавши, точну передачу обвідним ударом у кут збільшив перевагу своєї команди до трьох голів. З рахунком 3-1 команди пішли на перерву.

З 15 хвилин по перерві, розпочався другий тайм протистояння у товариському  матчі АФК «Динамо-5» с. Пологи - АФК «В.Киріївка». До 15 хв. 2 тайму  АФК «Динамо-5» утримувала переможний рахунок 3-1. На жаль в середині 2 тайму сказалась відсутність ігрової практики  АФК «Динамо-5», яка склала більше 1,5 місяця. Команді суперниця відчувши, що  суперник збавив оберти, скористалась цим і впродовж, 12 хвилин забила 2 м’ячі зрівнявши рахунок. Після чого рахунок у грі став 3-3. Ще через 2 хвилини АФК «В.Киріївка» забила 4 м’яч і повела у рахунку. За такого рахунку в  АФК «Динамо-5» було проведено 2 заміни чим було усилено середину поля та позицію правого півзахисника.

Гра поступово вирівнялась, і навіть АФК «Динамо-5» вдалося зрівнятись рахунок, після прикрої обрізки центрального захисника АФК «В.Киріївка», м’яч у їх ворота  вдалося проштовхнути нападнику АФК «Динамо-5». На 25 хвилині 2 тайму  АФК «Динамо-5» пропустило гостру контратаку після якої АФК «В.Киріївка» вийшла в перед. Але за 5 хв. до закінчення матчу після затяжної атаки АФК «Динамо-5» ветеран цієї команди Єрмакова В.М. після відскоку забив головою м’яч у ворота АФК «В.Киріївка». Таким чином зрівняв рахунок в матчі підтвердив свою майстерність.

По закінченню матчу учасникам змагань було вручено грамоти, цінні подарунки та  усім учасникам, на пам'ять,  вручено вимпели «Єрмакову В.М. - 60 ».

 

 

Голова Теплицької спортивного - 

громадської організації ФФ                                                                                   С.В. Скоробреха


Переглядів: 479 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]