Середа, 24.04.2024, 21:57

Головна » 2010 » Листопад » 28 » Прем’єр-Ліга. «КАРПАТИ» – «ЗОРЯ» – 4:2
10:48
Прем’єр-Ліга. «КАРПАТИ» – «ЗОРЯ» – 4:2
Два різні тайми і два різні результати. Вже не вперше у цьому сезоні «Карпати» суттєво додають після перерви. У грі проти «Зорі» треба було додати ще більше – причин для цього було достатньо. Нікому з гравців «Карпат» не хотілося зганьбитися перед власними уболівальниками, яких було хоч і не багато, але вони не пошкодували себе і прийшли на засніжений стадіон. В Почесного президента клубу Петра Димінського – день народження, також не пасує не подарувати йому перемогу. Нарешті, перед двома матчами в Лізі Європи хотілося підняти свій бойовий дух. Тож, як видно, мотивації карпатівцям не бракувало. Але у першому таймі складалося враження, що в команді щось зламалося. 

Почали «зелено-білі» просто ідеально. Одна з перших атак закінчилася показовим ударом Ігоря Худоб’яка, який нарешті забив свій гол з-за меж штрафного. М’яч полетів точнісінько у дев’ятку воріт його друга Юрія Мартищука - 1:0. У голкіпера «Зорі» не було ані найменшого шансу врятувати команду. «Карпати» продовжили атакувати і надалі, але вже без креативу і фантазії. Гравці дуже дріботіли, намагалися продертися по центру в оточенні захисників «Зорі». Гості грали щільно, акуратно тримали суперника. Про свої атаки, до певного часу, вони не думали. Бліда гра «Карпат», яка супроводжувалася великою кількістю помилок, просто змусила «Зорю» вийти з підпілля. Наслідком став прикрий і безглуздий м’яч, який пропустив Тлумак. Гості розіграли кутовий, м’яча отримав Сілюк і з кута штрафного акцентовано надіслав м’яча у сторону воріт. Капітан «Карпат» не зумів завадити м’ячу влетіти у дальній кут – 1:1. 

Далі було ще гірше. «Зоря» перейшла центр поля і перехопила ініціативу. В атаці у «Карпат» практично нічого не вдавалося – новачок команди Тіаго був практично непомітним – він не отримував м’ячів від партнерів. Натомість луганчани не скупилися на передачі і моментами біля воріт Тлумака бувало досить гостро. За кілька секунд до свистка на перерву «Зоря» отримала право на штрафний. Подачу Лазаровича незграбно перервав Тубіч, який животом зрізав м’яча у власні ворота – 1:2.

Без сумніву, у перерві гравці отримали прочухана за таку невиразну гру, а окрім цього і настанови на тайм другий. Однак з перших хвилин команди не так загрожували одна одній, як звикали до погодніх умов – на стадіоні почався снігопад. Першими до нього призвичаїлися гості. Самсон Годвін грубо помилився, дозволив себе обікрасти Шевчуку, який вийшов сам на сам з Тлумаком. Цього разу Андрій зіграв відмінно і врятував команду. За мить до цього Олег Кононов відчув, що прийшов час змін. Замість Тіаго та Кополовця на полі з’явилися Кузнецов і Григорій Баранець. З моменту появи Кузнецова почався справжній футбол у виконанні «Карпат», а «Зоря» до кінця матчу забула про гострі атаки. 

Вже за 6 хвилин Кузнецов забив. Федецький та Худоб’як розіграли м’яча, після чого останній прекрасно навісив в район воротарського майданчика – Сергій вискочив і головою спокійно переграв Мартищука – вже нічия 2:2. Проходить ще кілька хвилин і гості грубо грають проти Голодюка. Олег вимушено покидає поле, але «Карпати» заробляють право на перспективний штрафний. Біля м’яча Кожанов та Чечер. Денис спробував обдурити захисників і метнувся у бік, а В’ячеслав гарматним ударом послав м’яча у кут, де стояв Мартищук. Кіпер «Зорі» помилився – він спробував відбити кулаками, але підступний м’яч лише трохи змінив траєкторію – гол і 3:2. 

Слизький рахунок змусив активізуватися обидві команди. «Зоря» самовіддано намагалася атакувати, але «Карпати» спокійно оборонялися. «Зелено-білі» максимально відтягнули лінію фронту приблизно в район центрального кола. Самі ж намагалися діяти гостро. І нарешті свого таки добилися. «Зоря» не встигала повертатися в захист - Худоб’як підібрав м’яча і кинув його на хід Кузнецову. Форвард вийшов на ворота під досить гострим кутом, але без роздумів потужно пробив повз Мартищука – 4:2 і це вже впевнена перемога. Браво за характер!

Переглядів: 477 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]