П`ятниця, 26.04.2024, 02:25

Головна » 2010 » Квітень » 18 » Один м'яч – три очки
22:11
Один м'яч – три очки

Декілька кадрових змін відбулося у стартовому складі «гірників» у порівнянні з матчем у Львові. З перших хвилин поєдинку з «Закарпаттям» на поле «Донбас Арени» вишли Микола Іщенко, В’ячеслав Шевчук та Олександр Гладкий. Відзначимо, що у звітній зустрічі у наслідок дискваліфікації не змогли взяти участь Разван Рац та Луіс Адріано.
3 хвилина. На підступах до штрафного майданчика ужгородців було збито Фернандіньо. «Стандарт» викликався виконувати Ракицький, але удар у 44-го номера «гірників» вийшов дуже неточним.
6 хвилина. Вже у дебюті зустрічі біля воріт «Закарпаття» виникла «пожежа». Ілсіньо справа прострілив уздовж лінії воротарської зони на Вілліана, але бразилець у вигідній ситуації не потрапив по м'ячу.
11 хвилина. Перша жовта картка у пасиві ужгородців: Малюк грубо збив Шевчука у середині поля, за що і був попереджений Годуляном.
17 хвилина. Індивідуальний швидкісний рейд Іщенка із своєї половини поля до штрафної площі гостей завершився сильним ударом у виконанні захисника «гірників» - дещо неточно.
22 хвилина. Метрах у 30-ти від власних воріт Фернандіньо збив суперника. Прямим ударом із штрафного Хауши мітив точно у ближній нижній кут, але Пятов справився та перевів м'яч на кутовий. Тут же подачу з флангу ударом головою зблизька замикав все той же Хауши – воротар «гірників» і у цій ситуації опинився на висоті, витягнувши м'яч з-під щаблини.
38 хвилина. Спробу потривожити Пятова дальнім ударом зробив Лісіцин, але м'яч зрізався з бутси півзахисника «Закарпаття». Під час атаки у відповідь Жадсон прекрасним пасом виводив Ілсіньо практично наодинці з Бабенко, але 11-й номер «гірників» далеко відпустив м'яч, втративши шанс відкрити рахунок.
42 хвилина. Гол – 1:0. Вілліан з лівого флангу увірвався до штрафної суперника та прострілив на дальню штангу – точно на Гладкого, який одним торканням відправив м'яч до дальнього кута воріт. Через хвилину 21-й номер «гірників» забив ще один гол у ворота Бабенка, скориставшись виходом один на один, але у цій ситуації лайнсмен сигналізував про офсайд, а Годулян показав нападаючому «оранжево-чорних» жовту картку за удар після свистка.
51 хвилина. Ракицький отримав м'яч на половині поля ужгородців, підробив сферу під забійну ліву ногу та сильно вистрілив метрів з 35-ти – дещо неточно.
54 хвилина. Подвійна заміна у складі «гірників»: замість Олександра Гладкого та Ілсіньо на поле вишли відповідно Руслан Фомін таДуглас Коста.
57 хвилина. Жадсон на вході до штрафної відпасував дещо лівіше на Вілліана. 22-й номер «гірників» одним торканням на короткий час обіграв опонента та другим – пробив по воротах, проте м'яч пролетів вище за щаблину.
65 хвилина. Ідеальний за точністю пас від Вілліана отримав Жадсон поблизу воріт «Закарпаття». Не розміровуючи, бразилець другим торканням вирішив м'яко перекинути Бабенко, але ідея Жадсона не реалізувалася – м'яч догодив дещо вище за ціль.
73 хвилина. Останню заміну у матчі провів Мірча Луческу: замість Томаша Хюбшмана до гри вступив Маріуш Левандовскі.
74 хвилина. Дуглас оволодів м'ячем на правому фланзі, набрав швидкість, втік від захисника та з правої ноги вирізував м'яч у дальній нижній кут воріт ужгородців – м'яч прокотився поряд зі штангою.
82 хвилина. Вілліан притримав за футболку суперника та отримав за це «гірчичник». А через пару хвилин при стандартному положенні не відійшов на необхідні 9 метрів Бойко, за що також побачив перед собою жовту картку.
90+2 хвилина. У кінцівці матчу ужгородці подали два підряд кутових, але в обох випадках надійно зіграла оборона «гірників». На останніх секундах гри «Шахтар» відповів швидкою контратакою, яку ударом по воротах завершив Жадсон, але потрапив прямо до рук Бабенка. На цьому поєдинок підійшов до свого завершення –
Переглядів: 490 | Додав: Urist | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]