Субота, 27.04.2024, 05:26

Головна » 2010 » Квітень » 1 » Ліга Європи. Анонс матчів 1 / 4 фіналу
22:31
Ліга Європи. Анонс матчів 1 / 4 фіналу



У четвер, 1 квітня, боротьбу за путівки до півфіналу Ліги Європи почнуть вісім колективів. Переможець Рубіна зіграє з переможцем Шахтаря, Гамбург прийме Стандард, Валенсія зіграє з Атлетико, а Бенфіка - з Ліверпулем.

Ліга Європи. 1 / 4 фіналу. Перші матчі

Фулхем - Вольфсбург

Лондон. Craven Cottage. Початок: 22:05

Ця парочка цілком може собі дозволити зосередитися саме на цьому євротурнірі. Судіть самі, Фулхем вже точно не зможе розгубити перевагу в 11 очок від зони вильоту, тим більше, Дачникам не скоротити розрив від зони єврокубків на наступний сезон. Вольфсбург далі від дна і ближче до єврокубків, але ось заковика - у чинного Чемпіона Німеччини, напевно, були інші плани на сезон.

Дуже по-різному команди вийшли в чвертьфінал. Фулхем просто розгромив Ювентус, а Вовки вже в додатковий час таки загризли потужний Рубін, отримавши певну моральну компенсацію за програш ЦСКА в боротьбі за путівку у Плей-оф Ліги Чемпіонів.

Гамбург - Стандард

Гамбург. HSH Nordbank Arena. Початок: 22:05

Гамбург пішов по бельгійських командах. Німці, хоч і з труднощами, вже вибили Андерлехт, тепер черга Стандарда. Ці вже в першому матчі обрубали шанси ПАО, перетворивши другий матч практично на формальність.

Гра на кілька фронтів змусила пригальмувати Станадард, що вилилося і у зміну тренерів, і в серію невдач, і в величезне відставання від того ж Андерлехта у бельгійській першості, проте в Лізі Європи - це все ще дуже серйозний опонент.

Гамбург останнім часом також не балує своїх шанувальників очковим надбаннями в Бундеслізі, але там доводилося зустрічатися з командами, які борються за Срібну салатницю, тому чутки про кризу будемо вважати дещо перебільшеними.

Валенсія - Атлетико

Валенсія. Месталья. Початок: 22:05

Найцікавіша пара на цій стадії, в усякому разі, для нас. У цьому сезоні команди двічі вже відіграли в Примері. 9 голів у 2-х іграх, а зовсім недавній розрив Мишей на Кальдероні 4:1 ще й зараз пам'ятний.

Валенсія твердо займає третій рядок (без перспектив піднятися і впасти), а от для Матрацників Ліга Європи - чудовий шанс окрасити сезон, хоча зі Спортингом вдалося впоратися лише за рахунок гостьових м'ячів.

Чекаємо феєричних зустрічей, атакуючого футболу, на тлі турнірних завдань та проблем зі складом Валенсії.

Бенфіка - Ліверпуль

Португалія. Лісабон. Estadio da Luz. Початок: 22:05

Найзагадковіша пара. З одного боку Бенфіка, яка зовсім не проти записати до свого резюме почесний трофей, з іншого - Ліверпуль, який сам не знає, чого хоче. В усякому разі, в цьому сезоні про Червоних склалася саме така думка.

Текстові трансляції матчів Ліги Європи - на Bigmir)Спорт.

Всеволод Капелюшников, Bigmir)Спорт

Переглядів: 506 | Додав: bayan | Теги: Ліга Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]