П`ятниця, 19.04.2024, 05:15

Головна » 2010 » Листопад » 28 » "Динамо" – "Севастополь" – 2:0. Два пишемо, два в умі
10:28
"Динамо" – "Севастополь" – 2:0. Два пишемо, два в умі
null
В останній грі чемпіонату України в нинішньому році «Динамо» перемогло «Севастополь» 2:0. Три очки киянам, які дозволили зберегти другу позицію в турнірній таблиці, принесли влучні удари Єременка та Вукоєвича в кожному з таймів. Могли динамівці ще відзначитися, як мінімум двічі, але саме стільки разів не змогли реалізувати пенальті.

В останніх іграх Олег Лужний стабілізував склад, визначивши для себе кістяк виконавців для стартового складу. Головним сюрпризом для вболівальників стало повернення на поле Олександра Шовковського. Востаннє воротар грав за першу команду ще в попередньому сезоні, п’ятого травня. І ось, після більше ніж півроку, Шовковський знову у грі! Можливо, ігрова форма динамівця ще далека від оптимальної, позначається тривала відсутність, але як же приємно було знову побачити СаШо у складі, милуватися його грою. А милуватися, варто зазначити, було чим. Мінімум тричі Шовковський рятував команду у складних ситуаціях, коли ударів суперник завдавав із лічених метрів. Не дивно, що читачі клубного сайту «Динамо» назвали воротаря найкращим у складі своєї команди. З поверненням!

Динамівцям вдалося забити швидкий м’яч, який багато в чому зняв напругу і заспокоїв гру команди. Литовка невпевнено зіграв на перехопленні, а Єременко спромігся на частку секунди випередити Болохана і проштовхнути м’яча до воріт. У цілому, гра була багатою на небезпечні моменти. На двох команди завдали 16 ударів, 11 із яких поцілили у ствір воріт. Дуже хотів відзначитися Мілевський, для якого забитий м’яч став би 50-м у чемпіонаті України. У попередній грі Артем не реалізував пенальті у ворота «Металіста», у звітній зустрічі також сплохував під час удару з 11-тиметрової позначки. Мабуть, не належить Мілевському забити ювілейного м’яча з пенальті, доведеться це робити з гри, у весняній частині сезону.

Варто віддати належне гостям, якы втративши через травми та дискваліфікації найдосвідченіших своїх гравців, віддали ініціативу динамівцям, при цьому дуже небезпечно контратакуючи. Коли б не впевнена гра Шовковського, у господарів у цій зустрічі могли б виникнути серйозні проблеми. Втім, аналогічно можна сказати і про воротаря кримчан Литовку. Два пенальті, які були парирувані в одному матчі, та ще від гравців «Динамо» та національних збірних своїх країн Романа Єременка й Артема Мілевського, стали найяскравішими моментами в поки що нетривалій спортивній біографії 22-річного кіпера. Можливо, на динамівців чекала б нервова кінцівка, якби не забив Вукоєвич на 65-й хвилині. Огнєн єдиний у команді, хто виходив в усіх 19 іграх у нинішньому чемпіонаті. Нагородою за стабільність став чудовий за виконанням м’яч – Гусєв прострілив із правого флангу, а Вукоєвич із 20-ти метрів блискуче пробив прямо в кут – 2:0!

Переглядів: 492 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]