Середа, 24.04.2024, 16:27

Головна » 2010 » Квітень » 18 » "Динамо" – "Дніпро" – 2:1. Гіоане спеціалізується на "Дніпрі"
22:20
"Динамо" – "Дніпро" – 2:1. Гіоане спеціалізується на "Дніпрі"

                          

Поєдинок лідера із четвертою за рахунком командою став центральним у 26-му турі чемпіонату України. Дніпряни, які відчайдушно борються за місце у трійці призерів, не без підстав мали намір поїхати з Києва з очками. Іншої думки були динамівці, для яких у «золотих» перегонах із «Шахтарем» очки втрачати ніяк не можна. У результаті вийшла цікава гра, інтрига і напруження якої сповна виправдали переповнені трибуни стадіону імені Валерія Лобановського. У першому таймі попереду були гості, які вийшли вперед завдяки влучному удару Коноплянки. А після перерви нестримний натиск і величезне бажання господарів утілилися в два м’ячі, які принесли «Динамо» заслужену перемогу!Уперше в нинішньому сезоні «Динамо» довелося грати без лідерів нападу – Мілевського і Шевченка. Перший пропускав матч через дискваліфікацію, а другий заліковував ушкодження гомілкостопу в зустрічі з «Оболонню». Маючи невеликий вибір нападників, нагадаємо, також через травму відсутній Кравець, Валерій Газзаєв випустив у стартовому складі Романа Зозулю. Зміни відбулися й у центрі захисту. У першому таймі пару Бетао склав Хачеріді, а після перерви глядачі побачили лінію захисту «Динамо», складену виключно з бразильців. Маграо, Бетао, Алмейда і Сильва стримували натиск нападників дніпрян, а коли не виходило, на допомогу приходив бездоганно діючий Шовковський.

Другий тайм вийшов набагато яскравішим і динамічнішим, ніж перший. До перерви динамівцям ніяк не вдавалося налагодити комбінаційну гру, проводити масовані атаки з тривалим розіграшем м’яча і завершенням їх ударами по воротах. Найпомітнішими подіями став гол Коноплянки, який вдало замкнув подачу з флангу Феррейри, і вилучення Мандзюка. Екс-захисник «Динамо» збив Зозулю, який виходив віч-на-віч із Лаштувкою, а арбітр трактував це як «фол останньої надії». До честі «Дніпра», граючи в меншості, команда виглядала вельми гідно і якби були трохи вдалішими в кількох епізодах, цілком могла вивезти з Києва очки.

На гру «Динамо» в атаці в першій половині другого тайму було приємно дивитися. З’явилися швидкості, осмислені комбінації. Не обійшлося і без дещиці успіху. Маграо на фланзі втік від захисника і потужним ударом із 25-ти метрів застав зненацька Лаштувку. В останніх іграх бразилець демонструє дива результативності, тричі поспіль відзначаючись у воротах суперників. Причому два м’ячі були переломними, дуже важливими для «Динамо». Валерій Газзаєв тонко відчув ситуацію, що склалася на полі, випустивши замість Нінковича Гіоане. Румун вдало виходить на заміну, вміє швидко включитися до гри, урізноманітнивши її нестандартними діями. У зустрічі «Динамо» та «Дніпра» в першому турі Тібі вистачило 12 хвилин, щоб вивести свою команду вперед. У Києві півзахиснику для переможного м’яча було потрібно на три хвилини більше. Михалик прострілив на лінію воротарського майданчика, звідки Гіоане влучно пробив повз голкіпера!




Переглядів: 531 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ігор  
0
Динамо мало попадати по повный програмі у Дніпра... Але, що ж Суркіз і його велеки команда (арбітри), поміняли все навпаки!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]