Четвер, 25.04.2024, 05:20

Головна » 2010 » Квітень » 11 » Даріо Срна: «Самі винні»
10:40
Даріо Срна: «Самі винні»


Після нічиїй з «Дніпром» футболісти «Шахтаря» виглядали відверто розчарованими, але відповісти на питання журналістів не відмовилися.

Даріо Срна:

– Даріо, це перша нічия на «Донбас Арені».
– Все залежало тільки від нас. Це не «Дніпро» узяло очко, а ми програли. Це була сама гірша наша гра на «Донбас Арені». Якщо хочемо стати чемпіонами, потрібно грати по-іншому. Наступна гра з «Карпатами» обіцяє бути теж дуже складною, старатимемося.

– «Дніпро» нав'язало свою гру з перших хвилин, ви ж прагнули не поступитися, але при цьому перестали грати у футбол. Не було комбінацій?
– Так, вони сьогодні добре зіграли, особливо в обороні. Думаю, якщо «Дніпро» так гратиме з «Динамо» і рештою команд, вони спокійно можуть зайняти третє місце.

– Другий матч з «Дніпром» цього сезону, і знов втрата очок. Незручний суперник?
– Звичайно. Вони завжди грають проти нас з великим настроєм. Але, повторюю, кожна гра залежить від нас. Сьогодні ми не забили і не узяли три очки. Самі винні.

Разван Рац:

– Разван, тобі не здається, що було більше боротьби, чим футболу?
– Якби кожен матч «Шахтар» грав, як «Барселона», тоді б ми були на її місці.
На жаль, не завжди вдається показати ту гру, яку чекають від нас уболівальники.

– Доля чемпіонства тепер вирішуватиметься 5 травня?
Ні, попереду ще багато ігор. Вірогідність оступитися є і у нас, і у «Динамо».

– Виходячи на другий тайм, ти цікавився результатом головного суперника?
– Ні, я не дізнавався.

– А зараз вже знаєш, що «Динамо» вас наздогнало?
– Так, але нам потрібно стежити за собою.

– Що сказав Луческу після гри?
– Містер сказав, що ми повинні були тримати цю різницю в два очки, але упустили цей шанс.

Фернандіньо:

- Хочу вибачитися перед нашими уболівальниками. Повірте, ми зробили все, щоб перемогти, але в завершуючій стадії атаки не змогли реалізувати свої моменти. М'яч просто не йшов у ворота.

- Нічия в Дніпропетровську, такий же результат на «Донбас Арені». «Дніпро» стає надпринциповим суперником для «Шахтаря»?
- Я так не думаю. Всі команди проти «Шахтаря» грають з максимальною самовіддачею. «Дніпро» сьогодні зіграло добре, і ми теж, але, на жаль, забити нам не вдалося.

- Вілліан спочатку грав на правому фланзі, але потім перемістився на протилежний. Йому на лівому краю поля зручніше діяти?
- Ні, просто такі зміни провів Містер. Крім того, в другому таймі замість Жадсона вийшов Дуглас, я ж останні 15 хвилин трохи відтягнувся назад. Таким чином, ми поміняли стиль гри. Повторюся, ми все зробили для перемоги, але що я можу сказати. Це футбол.

- Що говорив Містер після матчу?
- Сказав, що ми грали добре, і тепер потрібно настроюватися на дуже складний поєдинок у Львові. Потрібно обов'язково вигравати у «Карпат», як і у «Динамо» 5 травня.

Прес-служба ФК «Шахтар»
Переглядів: 514 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]