П`ятниця, 26.04.2024, 23:57

Головна » 2010 » Квітень » 5 » Аггер надихає Каррагера
20:52
Аггер надихає Каррагера


"Ліверпуль" поступився "Бенфіці" в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА - 1:2, але захисник мерсісайдців Джеймі Каррагер вважає, що гол, забитий у Лісабоні, стане важливим аргументом у матчі-відповіді.

У Португалії Даніель Аггер вивів британців уперед вже на 9-й хвилини, однак за півгодини команда Рафаеля Бенітеса через вилучення втратила Райана Бабела. "Орли" скористалась чисельною перевагою - Оскар Кардосо двічі реалізував пенальті. Тим не менш, у попередньому раунді "Ліверпулю" вже доводилося відіграватися в рідних стінах (3:0) після виїзної поразки від "Лілля" (0:1).

Каррагер сподівається, що й цього разу красним вдасться провернути "французький" трюк. "Добре, якщо забиваєш на виїзді в першому матчі, але ще необхідно отримати з цього вигоду, - говорить центрбек. - Поки ми поступаємося, однак перемоги в повторному поєдинку з результатом 1:0 вистачить для загального триумфу".

Червоним треба бути дуже уважними, оскільки в 13 зустрічах цього розіграшу Ліги Європи "Бенфіка капітулювала лише двічі. До того ж "орли" встигли відчути смак перемоги у Ліверпулі, в листопаді здолавши на груповому етапі "Евертон" (2:0). У той же час команда Бенітеса вдома двічі була бита "Ліоном" і "Фіорентиною"...

Однак Каррагер вірить, що після гри в Лісабоні його команда має більше шансів на успіх. "Ми розчаровані, але позаду - тільки перша частину протистояння, - резюмує 32-річний оборонець. - Ми планували забити в першій зустрічі й досягли цієї мети. І хоча матч завершився не на нашу користь, це надає нам перевагу. Результат виїзду 1:2 - не такий вже й поганий для єврокубків".

Переглядів: 474 | Додав: bayan | Теги: Ліга Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]