Середа, 24.04.2024, 17:35

Головна » 2010 » Листопад » 22 » 21 листопада 2010 "Динамо" – "Металіст" – 1:1. Гра рівних можливостей
12:54
21 листопада 2010 "Динамо" – "Металіст" – 1:1. Гра рівних можливостей





У центральному матчі туру переможець не визначився. Упродовж усієї зустрічі на полі велася рівна боротьба, логічним результатом якої став нічийний результат. У першому таймі суперники встигли обмінятися забитими м'ячами. Спочатку Гусєв скористався з помилки Романчука, а за чотири хвилини Девич реалізував пенальті. Могли динамівці й уперед вийти, але Мілевський свій шанс у вигляді пенальті втратив.

У третій поспіль грі Олег Лужний не «збирає» повну заявку. У попередніх двох матчах у запасі у тренера перебувало по п'ять виконавців, у звітному – шість. Динамівці активно розпочали зустріч, проте атакувати великими силами не йшли, залишаючи в захисті по кілька виконавців. Переважно гру господарі вели через фланги, де хороші швидкості та дриблінг демонстрували Ель Каддурі та Гусєв. Марокканець був одним із найкращих на полі, причому граючи на не зовсім звичній для себе позиції – у півзахисті. На 21-й хвилині Фініньо протягнув м'яча по лівому флангу і несподівано наважився на удар із кута штрафного – Коваль ситуацію контролював, але м'яч вилетів із його рук і влучив у... стійку. Уболівальники зітхнули з полегшенням. До перерви невеликою територіальною перевагою володіли динамівці. З 18-ти метрів пробивав Попов, але влучив у суперника.

На 31-й хвилині успіх посміхнувся команді Лужного. Ель Каддурі з флангу прострілив у воротарський майданчик, де Романчук неквапом зупинив м'яча, а поки вирішував куди його вибити Гусєв вибіг з-за спини й у підкаті переправив до воріт. Не встигли глядачі сісти на свої місця, коли вже в протилежному штрафному майданчику стало гаряче. Спрямований зі штрафного м'яч Коваль парирував перед собою, а в боротьбі за нього «зіштовхнулися» Данило Сильва та Шелаєв. Боротьба на вигляд була обопільною, проте арбітр угледів у ній порушення правил збоку бразильця. До м'яча підійшов натуралізований українець Девич, не залишивши шансів Ковалю.

Кінець першого тайму став найцікавішим періодом у зустрічі. Як тільки динамівці додавали, у захисту «Металіста» відразу виникали проблеми. Після подачі з флангу в боротьбі біля воріт м'яч відскочив до Мілевського, який намагаючись його обробити був збитий. І в цьому випадку потерпілий підійшов до м'яча. На жаль, успіх відвернувся від Артема – м'яч зачепив поперечину і полетів за межі поля. Можливо, на нападника тиснула магія цифр. Зараз у його активі в чемпіонаті України 49 забитих м'ячів. Залишається сподіватися, ювілейний бомбардир заб'є в нинішньому році.

Після перерви гра стала більш «закритою». «Металіст», судячи з того, як гравці іноді тягнули час, влаштовувала і нічия. Динамівці хотіли більшого, але всі зусилля впиралися в ешелонований захист. Було багато єдиноборств, за кожен м'яч, кожну ділянку поля велося жорстке протистояння. Саме боротьба, а не красиві удари та забиті м'ячі, стала домінантою у другому таймі. Харків'яни не завдали жодного удару по воротах Коваля, динамівці пробили двічі, але мети м'яч не досяг. У результаті нічия, яка зберегла відстань від другої до третьої позиції у два очки, проте збільшила відставання «Динамо» від «Шахтаря» до дванадцяти.
Переглядів: 432 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]