Середа, 24.04.2024, 14:03

Головна » 2010 » Травень » 27 » U-19: дубль Чайковського, перемога України
00:08
U-19: дубль Чайковського, перемога України

У середу, 26 травня, юнацька збірна України (футболісти 1991 року народження) розгромила у стартовому поєдинку відбірного еліт-раунду чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років команду Боснії-Герцеговини − 4:1.

 

Дубль Чайковського

Першим суперником «синьо-жовтих» на турнірі, що пройде з 26 по 31 травня на стадіонах Києва та Бородянки, стала команда Боснії-Герцеговини. Рахунок у зустрічі вже на дев’ятій хвилині відкрив півзахисник луганської «Зорі» Ігор Чайковський після розіграшу штрафного, а наприкінці тайму він відзначився вдруге, реалізувавши пенальті, призначений за фол проти нападника київського «Динамо» Володимира Коваля.

 

Голи українців

Втім, на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів − на останній хвилині голкіпера Ігоря Левченка з донецького «Олімпіка» засмутив капітан гостей Далібор Пандза. Однак після відпочинку забивали лише підопічні Анатолія Бузника. Розрив у два м’ячі відновив форвард «Кримтеплиці» Ігор Зубко, а крапку в матчі поставив хавбек запорізького «Металурга» Сергій Сидорчук. В іншому матчі збірна Англії відсвяткувала мінімальну перемогу над однолітками з Ірландії − 1:0.

 

Дві вакансії

Нагадаємо, що боротьбу за нагороди континентальної першості, вирішальна стадія якої у липні проходитиме у Франції, продовжать лише переможці кожного з семи квартетів еліт-раунду. Таке право, крім господарів, вже здобули команди Хорватії, Португалії, Іспанії, Італії та Нідерландів, ще два місця залишаються вакантними.


Переглядів: 454 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]