Субота, 20.04.2024, 10:08

Головна » 2011 » Червень » 19 » Про матч Соболівка-Степанівка
15:23
Про матч Соболівка-Степанівка
Добрий день, шановний голово федерації футболу Теплицького району! Я гравець АФК Степанівка Воловодівський Віталій. По-перше, про суддю. Суддя був в нетверезому стані, а саме перед матчем він випивав із вболівальниками АФК Соболівка. Судив в одну сторону, проявляв некомпетентність, були відсутні картки попереджень, не звертав уваги на сигнали бокових суддів, а саме бокового із сторони Степанівки. Завдяки такому суддівству соболівка після першого тайму вигравала 3:0. У другому таймі, зціпивши зуби та терплячи усі удари по ногах від гравців Соболівки ми почали забивати та міняти курс гри. Але сталася ситуація, яка не підлягає ніякому поясненню. Після грубого удару мене ззаду по ногах, свистку судді та виявлення мого незадоволення гравець АФК Соболівка наніс сильний удар кулаком мені по обличчі, після чого усі уболівальники та гравці ФК Соболівка почали вибігати на поле та наносити удари гравцям ФК Степанівка. Я попросив усіх заспокоїтись, але суддя підійшов до мене обхопив руками за спину ззаду, а вболівальник Соболівки скориставшись цим наніс удар ззаду по голові. Зважаючи на нерівні сили, а точніше 20 чоловік на 5 зі Степанівки, яких били і ногами і руками ми залишили поле, бо із розбитими носами та вибитою моєю щелепою ми фізично не могли продовжувати матч. Я та вся команда Степанівки вимагає зарахувати Соболівці технічну позазку за неспортивну поведінку та дискваліфікувати із чемпіонату. Бувало багато різних ситуацій, але щоб так жорстоко поводили себе гравці та уболівальники я ще не бачив. Суддя ще до матчу був обробленим соболівськими гравцями та "БРАТКАМИ" які першими ж вибігли на поле та почали бити ні в чому невинних гравців Степанівки. На мою думку дана ситуація заслуговує вашої уваги та прийняття правильних рішень. Покарати треба і АФК Соболівка і суддю, який допустив таку ситуацію своїм привзятим відношенням до нашої команди. З надією на ваше розуміння, чекаю відповіді. P.S. Одразу після цієї ситуації в Суботу я вам телефонував, але ви не брали трубку.
Переглядів: 1216 | Додав: Roben | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 6
6 Roben  
0
Ну да, мене цілеспрямовано б'ють по ногах, я чисто символічно зробив те ж саме, без якої-небуть мети нанести гравцю травму, а він "нестримався" і ударив по лиці!!!!!!! Круто!!!!Глаз за глаз, нашо було бити по лиці? Я не відмовляюся від того що я зробив у відповідь, але у 20-х бити п'ятоьх це по бичому, а точніше як я поняв по ваших коментарях "по-динозаврячи"!!!!А ви хочете сказати, шо суддя чесно судив і був тверезий? Він явно у вашу сторону судив, і тіки козли можуть це заперечувати!!!Навіть ту ситуацію яка була, можна було розрулити, якби на поле не вибігали ваші уболівальники і в ничку били ззаду! Так роблять тільки бики, ідіт в бокс, в футболі вам нема чого робити. Не скажу шо наша команда супер класно грає, десь так само як і ваша, але совісті просто у вас нема, все життя ви були бики так ними і остались.

5 Roben  
0
Ну да, наробили ділов, а тепер спригуєте!

4 twist  
0
Віталію, ти взагалі був присутнім на даному матчі? Виходячи з твоєї розповіді ні.
Ти кажеш, що завдяки такому суддівству Соболівка після першого тайму вигравала 3:0. Соболівська команда заслужено виграла, оскільки ви грали наче вас " висрав динозавр " biggrin Ви не могли нічого протиставити їхній грі, тому не раз користувалися не спортивними прийомами. Ваші вигуки " коси їх " яскраво це продимонструвало,
тому я не бачу ніяких підстав розводити стільки крику по даній ситуації !!!

P.S. Навчіться програвити і не влаштовуйте подібний ЦИРК...))))

3 fgjyhgu  
1
Шановний Віталій,ви щось там розповідали про неспортивну поведінку гравців ФК Соболівка на полі...,але перш ніж наговарювати на когось-почніть з себе і своєї команди!!!Адже стільки неценцурних слів,скільки лунало від гравців ФК Степанівка за хвилину,я ще не чула-це просто жах!!!Хотілося б звичайно і відмітити бокового суддю з боку ФК Степанівка...і навряд чи його дії можна назвати адекватними...він вибігав кожних 5 хвилин на поле з незрозумілими претензіями і криками до судді та гравців ФК Соболівка,іноді навіть забуваючи чого прибіг!!!!
І ще,Віталій,дам вам дружню пораду:по-перше,навчіться програвати-це є дуже важливим у будь-якому виді спорту і по-друге,судячи з того як ви все придумуєте і перекручуєте,то уява у вас працює на "Ура",тому,мені здається.що футбол-це явно не ваше...починайте писати поеми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 ajaks  
1
Віталій чому ти не написав як ти погрожував фізичною розправою гравцям соболівської команди,посилав суддю на ..й,а ваш боковий суддя кричав що АФК Соболівка в Степанівці програє 11:0.
Суддя приїхав за 5 хвилин до початку гри,привітав команди і гра розпочалась,не було і натяків на випивання алкоголю.(ви мабуть всіх суддів звинувачуєте в алкоголізмі,там де програєте чи не так було в Росоші?)
Суддя судив в обидві стсрони і судив чесно!Ти говориш про жорстокість і не спортивну поведінку ти ж сам погрожував грацю вдвічі меншому за тебе з прстої причини що той тебе обігрував.Сутичка що виникла на полі діло рук точніше ніг твоїх!Ти вдарив гравця ззаду по ногах після свистка і зупинки гри,він не потерпів і відповів після чого ваш капітан вдарив його по обличчю розбивши гравцю око.Шановний голово ви знаєте про давні футбольні традиції Соболівки,команда вічливо відноситься до суперників тим паче суддів і гра є незважаючи на результат.Таким чином просю зарахувати АФК Степанівці технічну поразку(гра зупинилась на 78 хв.за рахунку 3:1 на користь АФК Соболівки)

1 z  
0
Потрібно дискваліфікувати Соболівку !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]