Четвер, 28.03.2024, 19:46

Головна » 2010 » Вересень » 13 » Підсумки Чепінату та Супер Кубку району з футболу сезону 2010 року
15:05
Підсумки Чепінату та Супер Кубку району з футболу сезону 2010 року

    11.09.2010 року грою за Супер Кубок району з футболу завершився Чепіонат Теплицького району.

    У фіналі Супер Кубка району зустрілись, як уже анонсувалос, АФК "Динамо - 5" с. Пологи та АФК ""Метанівка с. Метанівка".

     Гра розпочалась 0 12.00 год. на стадіонв Старт у смт Теплику. Команди розпочали гру без розвідки добре знаючи одна ндну. Першими в рахунку повла комаеда Метанівка. До завершення І тайму практично цікавого нічого не відбувалась, крім забитого голу, оскільки гра точилась у центрі поля. Ударів по воротах можна перерахувати на одні руці. 

      У другому таймі команда з с. Пологи з перших хвилин пішла у атаку і близько середини таму зрівняла рахунок.  Після чого несподівно відійшла у захист. Внаслідок чого пропустила, ще 2 мячі, але вони не були зараховано, оскльки у першому випадку: гол було забито з авсайду, а у другому - рукою. З нічійним результатом команди пішли на перерву.

      У додатковій 30 хв. 2 по 15 команди яскравого футбулу не показали оскільки виглядали уже стомленими. Так і закінчили 1-1.

      Після імпровізаваної перерви до справи взялися кращі гравці команд та їх голкіпери. У серії 11 ти метрових фортуна вкотре відвернулась від команди із с. Пологи. Загальних рахунок 11 ти метрових 6-5 на користь АФК "Метанівка та загальна меремога в матчі 7-6. З чим їх вітаємо.

     Принагідно слід відмітити, що АФК "Метанівка" в сезоні 2010 року виграла Чепіонат, Кубок та Супер Кубок району з футболу.

     

 

Переглядів: 542 | Додав: Urist | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]