Вівторок, 23.04.2024, 13:09

Головна » 2012 » Червень » 19 » Хорвати поступаються дорогою чемпіонам світу
09:39
Хорвати поступаються дорогою чемпіонам світу


Ох, скільки розмов було напередодні вирішальних матчів у групі С! Іспанії та Хорватії досить було розписати гросмейстерську нічию з рахунком 2:2, і Італія опинялася за бортом чвертьфіналу. Але команди билися не на жарт, а за такого підходу шансів у підопічних Славена Білича, як виявилося, було небагато.
Іспанці спочатку незвично для вболівальників трохи розгойдувалися. Видно, намагалися відчути, що їм приготував суперник. Однак хорвати, в свою чергу, також не сильно вперед лізли: як не крути, а у відкритий футбол з чемпіонами світу особливо не пограєш. Тут б встигати тили прикривати.
Так, загалом, і вийшло. Команда Вісенте Дель Боске повільно, але впевнено почала тиснути. Спочатку влаштували обстріл воріт Чорлуки здалеку, а після перерви заплели традиційні каруселі. Як не старалася хорватська збірна, а крім загострення після стандартних положень у них мало що виходило. Іспанці ж, було помітно, свого доб'ються. І нехай переможний гол забили, як кажуть шахісти, на прапорці, тим не менше, підсумок закономірний. Коли хорвати спробували піти ва-банк, нарвалися на випад у відповідь. Іньєста з Навасом вийшли вдвох на самотнього воротаря і без проблем розіграли зайвого.
Таким чином Іспанія посіла перше місце в групі і тепер чекає результатів завтрашніх поєдинків між Англією і Україною, та Францією та Швецією. Друга збірна нашої групи вийде на чемпіонів світу та Європи, перша - на Італію.
Переглядів: 481 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]