Четвер, 25.04.2024, 09:24

Головна » 2011 » Червень » 7 » До уваги відвідувачів сайту у суботу 03.06.2011 року відбулися чергові матчі Чемпіонату району з футболу сезону 2011 року.
12:47
До уваги відвідувачів сайту у суботу 03.06.2011 року відбулися чергові матчі Чемпіонату району з футболу сезону 2011 року.

До уваги відвідувачів сайту у суботу 03.06.2011 року відбулися чергові
матчі  Чемпіонату району з футболу сезону 2011 року.

До уваги результати 6 туру:

                                               АФК "Метанівка" - АФК "Динамо - 5"               3-0

                                               АФК "Теплик " - АФК "Стражгород"                 7-0                       

  АФК "Орлівка" - АФК "Соболівка"                    5-4

  АФК "Росоша" - АФК "Степанівка"                   3-2

  АФК " В. Мочулка " – АФК «М.Мочулка»         8-3


     У шостому  турі жереб команди звів у такому порядку: у селі Метанівка АФК "Метанівка" - АФК "Динамо - 5", у селищі Теплик  АФК "Теплик " - АФК "Стражгород", у селі Орлівка АФК "Орлівка" - АФК "Соболівка", у селі Росоша АФК "Росоша" - АФК "Степанівка" і у селі В.Мочулка АФК " В. Мочулка " – АФК «М.Мочулка».

      Шостий тур виявився напрочуд цікавим.

Зміни відбулись у верхній частині турнірної таблиці. Ключиком матчем туру сміливо можливо назвати зустріч між  АФК "Метанівка" - АФК "Динамо - 5" у якому з відчутною перевагою святкували перемогу футболісти із с. Метанівка, в набравши 3 пункти разом із АФК "Теплик" очолили турнірну таблицю набравши по 15 очок лише за кращої різниці забитих та пропущених м’ячів 1 місце посідає  АФК "Теплик", а 2 - АФК "Метанівка".

На 3 місце внаслідок поразки АФК "Динамо - 5" піднялась команда АФК "Орлівка", яка у своєму активі має 12 і на 4 місці досить несподівано перебуває команда АФК "Динамо - 5".

      Із 7 очками та однією грою в запасі на 5 місці перебуває  АФК "Стражгород".

      На 6, 7, 8, 9 місцях перебувають відповідно такі команди: АФК "Степанівка», АФК "Соболівка", " В. Мочулка " та  АФК "Росоша", принагідно слід відмітити, що АФК "Росоша" здобула перших своїх 3 залікових очка.

  На заключному 10 місці нажаль перебуває команда АФК «М.Мочулка», яка зіграла лише перших своїх 2 матчі.

Переглядів: 802 | Додав: Urist | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 vadyk7  
0
За яке незалежне суддівство ми платимо, коли судді, просто на просто, не з'являються на ігри.

1 Roben  
1
Ну да, матч Росоша Степанівка судив місцевий із росоші, причому він був п"яний і свистів в одну сторону, і то ротом, бо свистка не було. А де ж був незалежний суддя, на якого всі здають бабки? Він би мав подивитися на стан поля, на якому не було ні розмітки, ні прапорців і не зкошена трава? А якби ми не захоті грати самі, то нам би по любому присудили б поразку. І де тут справедливість?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]