П`ятниця, 26.04.2024, 10:34

Головна » 2012 » Квітень » 01



   Принагідно слід зазанчити, що мені довелись, якто кажуть лиццем до лиця зустрічатись на фудбольному полі із Заболотиним. Це досить була, яна мій погляд, вперта та цілеспрямована людина, жорстка та зла по футбольному, а саме основне дружелюбна позп грою чуйна та життелюбива людина.
     В память про цю людтну Бершадщанами в Шляхові було проведено турнір з міні-футболу на в його память.
    Наверняка, все то что происходило 18 марта в Шляховой, очень бы понравилось и самому покойному Дмитрию Михайловичу. Турнир вышел очень интерестным и захватывающим, такого ровного подбора команд в ветеранских соревнованиях, в пределах нашего района не было очень давно. Выиграть кубок имели шанс все 6 команд приехавших отдать дань памяти и уважения, без приувеличения этому уже легендарному и одиозному человеку. Сделавшему в Бершадском районе для развития футбола с ... Читати далі »
Переглядів: 515 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)




29 березня о 12 годині в приміщенні Вінницької спортивної громадської організації "Обласна федерація футболу" відбулось жеребкування 1/4 фіналу Кубку Вінницької області з футболу сезону 2011-12 рр.

1. "Шляховик" Погребище - "Держслужбовець-КФКС" Вінниця
2. "Горизонт" Козятин - "Патріот" Тульчин
3. "Сокіл" Гайсин - "Промінь" Глухівці
4. ФК "Шаргород" Шаргород - "Тірас" Ямпіль.

Перші матчі відбудуться 11 квітня. Матчі-відповіді - 25 квітня. Початок ігор 16-00. Команди, які вказані першими, першу гру приймають.
Переглядів: 543 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)



16 березня 2012 року відбулось розширене засідання Виконкому ВСГО "ОФФ". В ході роботи Виконкому була розглянута низка питань. Зокрема, було затверджено календарі Чемпіонату та Першості Вінницької області серед аматорських та дитячо-юнацьких команд, Регламент та склад зональних змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч", списки арбітрів та інспекторів для проведення змагань під егідою ВСГО "ОФФ".Розглянуто питання про виконання Закону України "Про особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв'язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів" футбольними клубами стадіонами, на яких проводяться футбольні матчі. Також про проведення Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012. З матеріалами Виконкому ви можете ознайомитись на нашому сайті.


Переглядів: 601 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)






20 березня в Калинівській загально-освітній школі відбулось засідання Оргкомітету проведення районного етапу Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012. На засіданні були запрошені представники обласного та районного управлінь освіти, представники влади, обласної федерації футболу, учителі та учні.
З привітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника обласного управління освіти Лисак А.Р. Андрій Романович наголосив, що у переддень проведення Чемпіонату Європи в Україні доцільно проведення футбольного свята у шкільному середовищі.
Виконавчий директор ВСГО «Обласна федерація футболу» Михайло Прозоровський наголосив, що змагання проводяться з метою не тільки популяризації футболу, а й пропаганди здорового способу життя серед різних верств населення, особливо серед школярів. При проведенні фінальних змагань на НСК «Олімпійський» у м.Ки ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)

                                                                          


Вже вкотре у цьому чемпіонаті «Карпати» погіршують настрій своїм уболівальникам. Тепер настрій погіршився ще дужче – після поразки від столичної «Оболоні» «зелено-білі» опустилися в зону вильоту. А сама «Оболонь», навпаки, уперше в сезоні змогла її покинути...

Дует тренерів Юрій Дячук-Ставицький – Павло Кучеров мали небагато часу, аби видозмінити ту гру, що її карпатівці показують у 2012 році. Після нічиєї з «Олександрією» нові тренери провели ряд кадрових змін – на поле зі стартових хвилин вперше вийшли Ігор Озарків, Тармо Кінк та Ілля Михальов. Правда, двоє останніх так і не змогли продемонструвати т ... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)

                                      
                                                                    
«Динамо» Киев — «Черноморец» — 3:1 (2:0)
1 апреля 2012 года. Киев. 17–30. НСК «Олимпийский». 42327 зрителей. 4 градуса, искусственное освещение.
Арбитры – Ярослав Козык (Мукачево), Анатолий Филевич, Виктор Кравченко (Львов).
Четвертый арбитр – Андрей ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)



Третий подряд выездной поединок «Днепра» нынешней весной становится центральным матчем в туре. Но если предыдущие два матча днепрян были связаны с противостоянием основным претендентам на чемпионство, то сейчас подопечным Хуанде Рамоса придется встретиться с ближайшим соседом по турннирной таблице. Нынешнее турнирное положение «Таврии» более чем красноречиво отражает сегодняшние амбиции крымского клуба. По большому счету их симферопольцам недоставало предыдущие многие годы. Невероятный успех двадцатилетней давности, когда «Таврия» в экспериментальном стартовом первенстве страны вынула самый счастливый лотерейный билет, не был подтвержден в дальнейшем, хотя два года назад симферопольцы завоевали второй по значимости отечественный трофей — Кубок Украины.

Многолетнее пребывание в середине турнирной таблицы ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)




У грі 25-го туру чемпіонату донецький «Шахтар» на виїзді грав з полтавською «Ворсклою».

З складами команд ви можете традиційно ознайомитися в протокольних даних поєдинку. Зазначимо, що місце в воротах «гірників» знову зайняв Андрій Пятов, а пару центральних захисників сформували Дмитро Чигринський і Олександр Чижов. А в рамках акції «Професійний футбол проти голоду» на поле перед грою був розтягнутий банер відповідного змісту.

2 хвилина. Прийнявши м'яч на лінії карного майданчика, Алекс Тейшейра тут же наніс удар - на жаль, повз воріт.

6 хвилина. Оберемко досить жорстко зіграв проти Фернандіньо - арбітр вирішив обмежитися мінімальною мірою покарання, призначивши штрафний удар.

13 хвилина. Лайнсмен змахнув прапорцем, зафіксувавши офсайд у Євгена Селезньова. Форвард «оранжево-чорних» на всіх парах летів до воріт Долганськог ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: Urist | Дата: 01.04.2012 | Коментарі (0)