Неділя, 05.05.2024, 18:54

Головна » 2010 » Травень » 16


.13 травня 2002 року на 64-му році пішов із життя видатний футболіст та геніальний тренер Валерій Васильович Лобановський. 7 травня 2002 року, відразу після закінчення матчу чемпіонату України між запорізьким «Металургом» та київським «Динамо» Валерію Васильовичу знадобилася допомога лікарів. Найкращі фахівці країни боролися за життя Валерія Лобановського, але хвороба виявилася сильнішою…

Із тих пір ось уже вісім років у середині травня в Києві згадують Валерія Лобановського. За роки, що так швидко промайнули, склалася добра традиція і всі бажаючі, які хочуть вшанувати пам’ять Валерія Васильовича, не домовляючись об 11 ранку зустрічаються на Байковому кладовищі, а опівдні біля пам’ятника на стадіоні «Динамо».

Сьогодні до Валерія Лобановського прийшли родичі (вдова Аделаїда Панкратівна незважаючи на проблеми зі здоров’ям була разом із дочкою Світланою Василівною та онуком Богдано ... Читати далі »
Переглядів: 547 | Додав: Urist | Дата: 16.05.2010 | Коментарі (0)




«Шахтар» у п'ятий раз виграв золоті медалі чемпіонату України. Я із задоволенням вітаю вас з цією подією.

У всіх перемогах нашої команди є ваша величезна участь. Уболівальники «Шахтаря» створили неповторну атмосферу «Донбас Арени». І це допомогло нашим футболістам завоювати чемпіонське звання.

Впевнений, у наступному сезоні «Шахтар» покаже і в чемпіонаті країни, і на європейській арені видовищну та переможну гру. До зустрічі на стадіоні!

З повагою.

Рінат Ахметов, президент ФК «Шахтар»
Переглядів: 483 | Додав: Urist | Дата: 16.05.2010 | Коментарі (0)