Четвер, 25.04.2024, 16:49

Головна » 2011 » Липень » 12 » У фінальній зустрічі Кубка району з Футболу переможець виявився лише за серією одинадцятиметрових.
16:28
У фінальній зустрічі Кубка району з Футболу переможець виявився лише за серією одинадцятиметрових.


Шановні вболівальники згідно рішення СГО "ТФФ" 02.07.2011 року та 03.07.2011 року в районі проходили четверть-фінальні матчі Кубка району з Футболу сезону 2011 року, 09.07.2011 року на стадіоні «Старт» відбувся фінальний матч Кубка району з Футболу.

Отже, про все, і по порядку.

23.06.2011 р. на засіданні Федерації футболу Теплицького району визначено перелік та пари команд, які візьмуть участь у стикових зустрічах для визначення фіналістів Кубку району з футболу  сезону 2011 року.

 

         03.07.2011 р.

 02.07.2011 р.

Теплик

Росоша

Метанівка

Пологи

Стражгород

Степанівка

Орлівка

Соболівка

 

         У першому четверть-фіналі Кубка району з Футболу зустрілись АФК «Метанівка» - АФК «Динамо-5» з рахунком 3-2 перемогу святкувала  АФК «Метанівка». У другому матчі зустрілись команди АФК «Орлівка» - АФК «Соболівка» - переможець з с. Соболівки визначився лише після пробиття пенальті.  У фінальному  матчі святкувала перемогу команда із с. Метанівка.

         Другий  четверть-фінал Кубка району з Футболу був не менш цікавим та захоплюючим.

Перший матч відбувся за участі АФК «Теплик» -АФК «Росоша» з мінімальною перевагою у 1 м’яч перемогу святкував АФК «Теплик» (1-0). Другий матч склади пари АФК «Стражгород» - АФК «Степанівна», з відчутною перевагою у 4 м’ячі переміг АФК «Стражгород». Розіграли фінальну путівку у цій групі АФК «Теплик» та АФК «Стражгород». В ході матчу АФК «Теплик» перемагав АФК «Стражгород» з рахунком 3-1, але до кінця матчу команда із с. Стражгород зуміла відновити інтригу, відстоявши нічию. За підсумками футбольної лотереї фортуна посміхнулась  АФК «Стражгород».

Фінал кубку Теплицького району з футболу відбувся 9 липня 2011 р. на центральному стадіоні у смт. Теплику о 18.00 год. 

Як уже відомо в фіналі зустрілись АФК «Метанівка» та АФК «Стражгород». Матч виявився напрочуд цікавим та непередбачуваним. Близько 15 хв. м’яч у ворота  АФК «Стражгород» класним ударом у дев’ятку  із гри забив центральний півзахисник  АФК «Метанівка». Перший тайм з таким рахунком і завершився. У другому таймі через 20 хв. зі штрафного АФК «Стражгород» встановив  паритет на полі. Додаткові 10 хвилинки не виявили переможця.  

Результат матчу стомлені та виснажені гравці обох команд залишили на відкуп фортуні. Напевне щасливішими, або ж більше бажання і сил залишилось для переможних пострілів у АФК «Стражгород». Таким чином з рахунком 5-4 по пенальті та загальним рахунком матчу 6-5 святкували перемогу у Кубка району з Футболу району  сезону 2011 року команда із с. Стражгород.

Виконавчий комітет СГО "ТФФ" від щирого серця вітає АФК «Стражгород» із перемогою і бажає її нових перемог на зелених газонах.

 

      

Переглядів: 724 | Додав: Urist | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]