Середа, 24.04.2024, 22:17

Головна » 2011 » Травень » 19 » Результати матчів після ІІІ турів Чемпіонату Теплицького району з футболу сезону 2011 року
14:42
Результати матчів після ІІІ турів Чемпіонату Теплицького району з футболу сезону 2011 року
До уваги відвідвідувачів сайту у суботу 14.05.2011 року відбулися чергові
матчі  Чемпіонату району з футболу сезону 2011 року.

   У третьому турі жереб команди звів у такому порядку: у с. Пологи зустрілись АФК "Динамо - 5" - АФК "Орлівка", у с. Метанівка АФК "Метанівка" - АФК "Росоша", у с. В.Мочулка АФК "В.Мочулка" - АФК "Теплик", У с. Стражгород АФК "Стражгород"- АФК "Соболівка" і вільна пара АФК "Степанівка".
   Несподіванки невідбулось:

   АФК "Динамо - 5" - АФК "Орлівка"      7-2;
   АФК "Метанівка" - АФК "Росоша"       3-1;
   АФК "В.Мочулка" - АФК "Теплик"        2-4;
   АФК "Стражгород"- АФК "Соболівка" 3-1.

   Таким чином фаврити свої матчі виграли, а нажаль нові команди сезону 2011 року та команда із с. Орлівка занали поразки.
   Підсумовуючи результати ІІІ ткрів явних фаворитів не відслідкоавується. На першому місці  з різницею у 1 очко перебуває АФК "Стражгород" за ним розсташувалась ціла група команд, які мають у своєму активі по 6 очок лише за різницею забитих та пропущених мячів теоритично іх можна розвести помісцям,  зокрема, на 2 місці -  АФК Пологи, на 3 місці - АФК "Теплик" і на 4 місці -  АФК Метанівка, на 5 та 6 мості перебувать команди з с. Орлівки та с. Степанівки відповідно, 7 місце займає команда з с. Соболівка, на заключних 8 та 9 місці перебувають команди із сіл Росоша та В.Мочулка, які нажаль не здобули, ще жодно перемоги.
    Хочеться побажати усім учасникам не зважаючи на невдачі продовжувати боротися за почесні призові місця і хай преможе найкращий.

Переглядів: 448 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]