П`ятниця, 29.03.2024, 08:56

Головна » 2013 » Червень » 26 » Турнір з малого футболу. Початок є.
12:53
Турнір з малого футболу. Початок є.



Турнір з малого футболу

На виконання соціальних ініціатив президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя та в рамках святкування Дня Конституції України 21.06.2013 року за сприяння та підтримки голови райдержадміністрації Василя Малярчука, селищного голови Григорія Вольського на стадіоні «Старт» відбувся відкритий турнір з малого футболу серед ветеранів та дітей 1998-1999 року народження.

Відкриття турніру відбулося в урочистій обстановці. З вітальним словом до учасників змагань звернувся голова райдержадміністрації Василь Малярчук, а також запрошений гість із м. Вінниця - голова федерації футболу Вінницької області  Гатауллін Ігор Федович.

 Теплицька земля зустріла гостя запашним короваєм, а він, як личить добропорядній людині, завітав на свято із подарунками: для федерації футболу Теплицького району подарував комплект дорослої футбольної  форми, 10 м’ячів і 4 прапорці сучасного зразка, які не травмують гравців.

У відкритому турнірі серед ветеранів взяли участь 3 команди із смт Теплик, м. Жмеринка та с. Красносілка Бершадського району. У нелегкій та безкомпромісній спортивній боротьбі перше місце виборола команда із с. Красносілка, друге місце – команда із м. Жмеринка, третє місце дісталось тепличанам. Переможець нагороджений кубком відкритого турніру з малого футболу, кращі гравці турніру - грамотами та цінними подарунками.

Ще запеклішим та безкомпроміснішим виявився відкритий турнір з малого футболу серед дітей 1998-1999 року народження, в якому взяли участь 4 команди із смт Теплик, с. Красносілка, Жмеринського району та с.Дашів Ілінецького району. У цьому цікавому напруженому турнірі перше місце посіла команда Жмеринського району, друге – команда із смт Теплик, третє –із с. Красносілка Бершадського району. Переможця нагороджено Кубком, кращих гравців - грамотами та цінними подарунками.

Принагідно слід відмітити, що свято футболу не відбулося б таким красивим та урочистим без спонсорської підтримки меценатів Теплицького району.

Тож райдержадміністрація і районна федерація футболу висловлюють щиру подяку за спонсорську підтримку у проведенні матчу голові ради сільськогосподарських виробників Теплицького району  Віталію Юхимчуку, голові фермерського господарства  Валерію Тригубенку, голові фермерського господарства  Володимиру Токарчуку, селищному голові  Григорію Вольському, приватному підприємцю Петру Капійчуку,  директору кафе «Смак» Валентині Твердохліб, приватному підприємцю – Олегу Капітону, директору ПП «Олборг» - Олександру Гевку і  директору СВК «Поділля» (с.Стражгород) – Миколі Білоусу, керівництву управління газового господарства району.

 

Переглядів: 501 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]