П`ятниця, 19.04.2024, 20:04

Головна » 2010 » Липень » 16 » Шановні відвідувачі сайту Теплицької федерації футболу !
21:58
Шановні відвідувачі сайту Теплицької федерації футболу !

Шановні відвідувачі сайту Теплицької федерації футболу !

Нещодавно у Теплицькому районі Районною Федерацією з футболу спільно з відділо з питань фізичної культури та спорту райдержаміністрації вібувся розіграш кубку району з футболу сезону 2010 року.

Змагання проходили на стадіоні СТАРТ у смт. Теплику.  Формвт змагань проходив за олімпійською системою. Згідно рішення Виконнкому 10.06.2010 року було прповедено жеребкування. За результатами було сформовано 2 підгурупи по 4 команди. Визначено дату проведення півфіналів та фіналу.

У І четветьфіналі змагань згідно жеребу виступили команди: Пологи – Степанівка та Метанівка – Серединка.  Поли та Метанівка розіграли путівку у фінал з результатом 1-2 перемогу святкував АФК «Метанівка».

У ІІ четветьфіналі змагань АФК «Метанівка». згідно жеребу виступили команди: Теплик – Орлівка  та Стражгород – Веселівка.  Теплик та Стражгород розіграли путівку у фінал з результатом 1-3 перемогу святкував АФК «Теплик».

Фінал кубку району з футболу вібувся  27.06.2010 року на стадіон СТАРТ в смт Теплику о 16.00 год. Кубок району розіграли дві команди АФК «Метанівка» та АФК «Теплик». В напружені та безкомпрмісні грі переможцем став АФК «Метанівка», який переміг АФК «Теплик» з рахунком 3-0. Голои забивали Прибила Вітя – 1  та Поліщук Льоня із Красносілки (ваибачти не памя таю фімілії) – 2.

Кращим гравцем фіналу визнано Поліщука Льоню із Красносілки – нагоджено грамотою.

 

Голова Федерації з футболу

Телицького району                                                                                                                                                               С.В.Скоробреха

Переглядів: 561 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 CFIF  
0
поліщук

1 fergusson E  
0
Его фамилия Полищук Леня.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]