П`ятниця, 26.04.2024, 01:06

Головна » 2011 » Жовтень » 10 » Розіграш Суперкубку району футбольного сезону 2011 року
15:57
Розіграш Суперкубку району футбольного сезону 2011 року


08.10.2011 року в смт Теплику на стадіоні «Старт» відбувся Суперкубок району з футболу між переможцем чемпіонату району з футболу сезону 2011 року АФК «Теплик» та переможцем Кубку району з футболу Теплицького району АФК «Стражгород». В напруженій боротьбі вольову перемогу з рахунком 3:1 здобула команда АФК «Теплик». Команда-переможець нагороджена кубком, грамотами та грошовими преміями.

   Також, у рамках проведення Суперкубку району з футболу відбувся турнір з міні-футболу. У турнірі взяли участь команди із с. Росоша, с. Степанівка, с. Соболівка та команда «Державних службовців». Згідно жеребу в першому матчі зустрілися команди з с. Степанівка та с. Соболівка який завершився з рахунком 1:4 на користь с. Соболівка. У другому матчі зустрілися команди з с. Росоша та «Державні службовці» матч завершився з рахунком 1:4 на користь команди «Державніслужбовці». Відповідно за 3 місце зустрілися Степанівка – Росоша (1:3), а в фіналі Соболівка – «Державні службовці» (1:4). Отже І місце у турнірі посіла команда із с. Соболівка, ІІ – «Державні службовці», ІІІ – с. Росоша і ІV – с. Степанівка. Команда-переможець нагороджена кубком та команди, які відповідно зайняли 2 та з місця, грамотами та грошовими преміями.

Крім цього, на стадіоні відбулося нагородження команд, які зайняли призові місця в першості Чемпіонату Теплицького району з футболу. І місце посіла команда АФК «Теплик», ІІ місце команда АФК «Метанівка», ІІІ місце АФК «Стражгород», команди нагороджені медалями та грошовими преміями.

Також представників і спонсорів команд, які брали участь у Чемпіонаті району, а також ветеранів  футболу було  нагороджено грамотами та цінними подарунками відділом з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації та спорту та СГО «Районна федерація футболу».

      Керівництво змаганнями здійснювалося відділом з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації (Семенюк М.А.), а безпосереднє проведення змагань здійснювалося СГО «Районна федерація футболу» (Скоробреха С.В.)

 

 

Переглядів: 461 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]