Субота, 20.04.2024, 03:40

Головна » 2011 » Травень » 4 » Результати ігор І туру І кола Чемпіонату Теплицького району з футболу сезону 2011 рік
17:51
Результати ігор І туру І кола Чемпіонату Теплицького району з футболу сезону 2011 рік



До уваги відвідувачів сайту СГО «РФФ» пропонуються результати ігор І туру І кола Чемпіонату Теплицького  району з футболу сезону 2011 рік та коротка характеристика перших матчів Чемпіонату Теплицького  району з футболу.

Розпочато І коло І туру 30.04.2011 року.

Згідно календаря команд у І турі звів жереб у такому порядку Метанівка – Орлівка,   Росоша – Стражгород, Степанівка – Пологи,   В.Мочулка – Соболівка,  Теплик – (вільна пара).

Про матч Метанівка – Орлівка практично майже нічого не відомо оскільки інформація дійшла до адміністратора сайту скудна. Головне те, що команди зіграли в перший матч з рахунком 1-0 святкувала у цьому матчі команда із села Метанівка.

Матч Росоша – Стражгород був досить цікавим адже при незаперечні перевазі с. Стражгород та перевазі у два м’ячі на початку матчу результат матчу завершився на з рахунком 2-3 на користь ФК «Стражгород», що є свідченням цікавого і напруженого матчу та початку Чемпіонату району з футболу.

Матч  В.Мочулка – Соболівка – це матч в якому брали участь одразу дві команди, яки майже 10 років не заявлялися на участь у Чемпіонат Теплицького району з футболу, хоча мають давню історію виступів та неодноразово входили до першої 3-ки або ж ставали переможцями чемпіонату. Отже про самий матч, він не був видовищним, хоча як сказати, адже було забити на дві команди 5 м’ячів, по точніше все-таки удари виявились у ФК «Соболівка», яка перемогла ФК «В.Мочулка» з рахунком 3-2.

 Несподіванкою І кола можна назвати результат матчу Степанівка – Пологи, при рівні грі команди могли розписати мирову, але наприкінці матчу ФК «Динамо - 5», пропстив гострий кнтрвипад від гравців команди суперниці з с. Степанівна рахунок став 2-1 на користь ФК  «Степанівка», результат матчу залишився незмінним до кінця матчу.

 

Переглядів: 757 | Додав: Urist | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 1
1 Валодя  
0
Потрібно зробити список бомбардирів.........
Бо якось не цікаво знати просто результати без авторів.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]