Четвер, 25.04.2024, 15:34

Головна » 2011 » Жовтень » 31 » І знову про Пологівчанина Швеця Віталія Олександровича !
17:28
І знову про Пологівчанина Швеця Віталія Олександровича !
 Про Пологівчанина
Швеця Віталія Олександровича !
ПФК "У
крАгроКом
"
с. Головківка

              Швець В.О. у нижньому ряду (на корточках) другий з правої сторони.

Шановні відвідувачі сайту ТСГО «РФФ» ми продовжує відслідковувати шлях талантів які народились в Теплицькому районі та інформувати Вас про них. Наразі у цьому очерку ми знову продовжуєм розповідь про Швеця Віталія Олександровича.

Як зазначалось раніше у очерку про Швеця В.О. він народився і виріс у с. Пологи, Вінницької області, Теплицького району. Закінчив Бершадську футбольну спортивну школу. Згодом виступав у різних футбольних колективах, як районного так і обласного рівня, а також у Професійній футбольній лізі групах А та Б. Зокрема, це ПФК «Нива» (сезон 2008/2009 роки - м. Вінниця), ФК «Тирас» з м. Ямпіль сезон 2010 частину 2011 року.

Певний період часу про цього гравця не було нічого нам відомо, адже напевне гравець знаходився у пошуку команди.

Нещодавно стало відомо, що у сезоні 2011/2012 захищає кольори ПФК «Украгроком», яка виступає у другі лізі гр. "А" Професійної футбольної ліги України.

Принагідно слід відзначити, що  ПФК «Украгроком» у групі "А" Професійної футбольної ліги України на даний час посідає 4 місце.

СГО «РФФ» та мешканці Теплицького району, зокрема с. Пологи, бажають тобі не зупинятися на досягнутому, здоровя, людського щастя, нових звершень разом із своєю новою футбольною командую.

Голова СГО «РФФ»                                              С.В. Скоробреха

 


Переглядів: 710 | Додав: Urist | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]