П`ятниця, 19.04.2024, 12:21

Головна » 2010 » Листопад » 8 » "Динамо" – "Оболонь" – 0:2. Шок від земляків
16:32
"Динамо" – "Оболонь" – 0:2. Шок від земляків



Олег ЛУЖНИЙ, в.о. головного тренера «Динамо»:

- Що можна говорити по такій грі? Як можна виходити на відповідальну гру з таким настроєм? Я вважаю, що просто недооцінили суперника. Можливо, голова закрутилася від перемог.

- Як відомо, переможний склад не змінюють, але ви все ж внесли зміни. Із чим це було пов'язано?

- Ми ж не можемо грати одним складом кожні два-три дні. У нас 18-19 рівноцінних футболістів. Сьогодні ми дали можливість зіграти футболістам, які довго не грали, - зокрема, Юссуфу, Нінковичу. Вони себе проявили з непоганого боку.

- Очевидно, що деякі гравці не тягнуть на своїх позиціях. Цей висновок зроблено не за однією грою, а кількома. Які позиції особисто ви хотіли б підсилити?

- Я на цю тему не буду говорити.

- Чи заходив до роздягальні Ігор Михайлович? Якщо так, то що казав?

- Заходив. Подякував усім гравцям за хорошу підготовку до гри та самовіддачу.

- Кілька тижнів тому в ЗМІ писали про те, що команда перебуває у функціональній ямі. Як би ви оцінили нинішній рівень функціональної підготовки ваших підопічних?

- Я вважаю, що гравці в хорошій фізичній формі. Лише недооцінка суперника стала причиною невдалого результату в сьогоднішньому матчі. Потрібно налаштовуватися на кожну гру, як на фінальну. Не має значення, із ким граєш, - АЗ, «Оболонню» чи «Шахтарем».

- Як почуває себе Шовковський? Чи з'явиться він до завершення першої частини сезону?

- Саша ще не почав тренуватися в загальній групі, лише індивідуально з Михайлом Михайловим. Лише тижні зо два він приєднається до основної групи.
 




Переглядів: 484 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]