Четвер, 25.04.2024, 01:29

Головна » 2011 » Травень » 12 » "Динамо" – "Арсенал" – 2:0.
18:21
"Динамо" – "Арсенал" – 2:0.


На передматчевому тренуванні, яке відбулося сьогодні вранці на клубній базі, футболісти в особі капітана Олександра Шовковського вручили Юрію Сьоміну м’яч та ігрову футболку, прикрашені автографами його нинішніх підопічних. При цьому пообіцяли, що другу частину подарунка, а саме перемогу над «Арсеналом», зроблять наставнику вже ввечері. І слово своє динамівці стримали.

У порівнянні з останнім поєдинком у Львові, тренерський штаб зробив дві заміни. Дискваліфікованого Єременка в центрі поля замінив Гармаш, а замість Зозулі вийшов Ярмоленко, який якраз відбув покарання. Другий матч поспіль дуже надійно в центрі оборони відіграв Бетао. Бразилець уміло керував діями партнерів, а за необхідності виправляв їхні помилки.

Зробивши традиційну ставку на швидкий гол, динамівці досягли успіху в цьому. В ролі плеймейкера виступив Гармаш, який видав блискучий пас урозріз на Ярмоленка – Андрій вийшов до воріт, переграв воротаря та закотив м’яча до порожніх воріт. Незабаром нападник міг оформити дубль, але з хорошої позиції пробив у стійку. Перевага номінальних господарів була беззаперечною. Безпомилково діяли захисники, нагнітали обстановку флангові гравці, красиві комбінації розігрували гравці атаки – гра «Динамо» давалася легко. Все, на що могли розраховувати «каноніри», – це удари здалеку, які незмінно летіли повз рамку. Забігаючи наперед, зазначимо, що вперше в матчі потурбувати Шовковського вдалося Кобахідзе, який вийшов на заміну, лише в компенсований час, але на удар головою з шести метрів капітан «Динамо» неймовірним чином зреагував.

Зробити свою перевагу більш комфортною «біло-синім» вдалося незабаром після перерви. Цього разу овації викликала комбінація за участю Мілевського та Шевченка: перший, зібравши навколо себе цілу групу захисників, видав відмінний пас урозріз, а другий, увірвавшись до штрафного майданчика, технічно перекинув голкіпера, який вискочив із воріт. Єщенко намагався вибити м’яча рукою, але не влучив, та й уникнув вилучення. До фінального свистка рахунок неодноразово міг змінитися вбік збільшення, але чи то надійно грав воротар «Арсеналу», чи то м’яч летів повз воріт.

Таким чином, «Динамо» вперше за останні три роки вийшло до фіналу Кубка України. В іншому півфіналі донецький «Шахтар» на «Донбас Арені» переграв «Дніпро» (2:1), і 25 травня в Сумах буде битися з «Динамо» у фінальному
Переглядів: 361 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]