П`ятниця, 29.03.2024, 09:07

Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Виступи ФК «Теплик» у Чемпіонаті Вінницької області з футболу
18:37
Виступи ФК «Теплик» у Чемпіонаті Вінницької області з футболу



До недавнього часу питання про участь нашої команди в Чемпіонаті Вінницької області з футболу не піднімалось, і не виносилось на розгляд, це була просто мрія, але після призначення у наш район головою райдержадміністрації Василя Малярчука ситуація кардинально змінилась.

Василь Малярчук сам полюбляє грати у гру мільйонів - футбол, і своїм прикладом виходячи на зелений газон, всилив надію у нашим футболістам та вболівальників, що футбол вищого рівня повернеться знову у Теплицький район.

Хоча на теренах Теплицького району  під егідою Теплицької районної федерації футболу (голова - С.В. Скоробреха), з часу  узаконення її діяльності (2010 рік), постійно проводиться чемпіонат Теплицького району з футболу, Кубок, Супер-кубок. Щороку участь у даних змаганнях бере не менше 10 команд із територіальних громад району, але нажаль за відсутності фінансування дана громадська організація, не мала змоги заявити команду по футболу у Чемпіонат Вінницької області з футболу.

        Отже, після досить тривалої перерви, 22 роки, команда Теплицького району з футболу (ФК «Теплик») знову бере участь у Чемпіонаті Вінницької області із футболу  серед аматорів сезону 2013 - 2014 років.

Перший, історичний матч, ФК «Теплик» провів на виїзді у м. Бершаді таким чином окреслив свою участь у Чемпіонаті Вінницької області з футболу сезону 2013 – 2014 років. Нажаль перший тур виявився невдалим, але це був початок. Гра закінчилась з результатом 1-4 на користь ФК «Бершадь» віце-чемпіона Чемпіонату Вінницької області з футболу серед аматорів сезону 2012-2013 років. Як кажуть: «Перший млинець виявився глевким».

В першому колі чемпіонату Вінницької області з футболу залишалось, ще 6 турів, шість матчів із різними суперниками сильнішими слабшими.

01.09.2013 року ФК «Теплик» - Рось «Погребище» виявилась напрочуд вдалою оскільки наша команда виборола перших 3 залікових пункти до своєї скарбнички. Матч завершився з рахунком 2-0 на нашу користь. Матч в м. Гнівань із місцевою командою «Будівельник», нажаль завершився при невиразні грі господарів з рахунком 2-0 на їх користь. Нажаль наступний тур нашій команді не приніс бажаних 3 очка. Ми поступились команді із м. Іллінці на своєму полі при дощовій погоді із рахунком 0-1.  Виїзна гра у  Вапнярці могла б покращити турнірне становище, але на перешкоді результату стало суддівство і відсутність замін у нашій команді, хоча по ходу ігри ми вели з рахунком 0-1, але в кінцевому результаті знову поразка 1-2.

Мобілізувавшись на гру у м. Липовець наша команда на виїзді здобула таку бажану перемогу з рахунком 4-0, що дало змогу зайняти проміжний шостий рядок в турнірні таблиці. В завершальній стадії осінньої кампанії знову поразка єдине про, що тут можна сказати то це проте, що ми програли команді ФК «Тирас» із м. Ямпіль, яка зайняла 1 місце в нашій групі. Отже після цієї поразки при рівні кількості очок із ФК «Будівельник» Гнівань ми в турнірній таблиці сьомі.

Наша команда виступала у І колі у такому складі: Ковтун Артур Вікторович, Драчук Вадим Олексійович, Гончарук Іван Ігорович, Пивовар Максим Валерійович, Бурлака Павло Васильович, Кусюк Богдан Олегович, Север’ян Віталій Васильович,  Задніпренко Анатолій Анатолійович, Осаковський Руслан Олегович, Вікул Олександр Володимирович, Пугач Сергій Віталійович, Марущак Максим Олександрович, Цюндик Роман Юрійович, Струтинський Микола Юрійович, Загарій Андрій Миколайович, Сірик Олег Олегович, Баранов Віталій Олегович, Прибила Андрій Володимирович, Білоконь Андрій Ігорович, Марцин Євген Вікторович, Понько Валентин Степанович, Бачинський Олег Миколайович, Пащенко Віталій Васильович, Кубич Ярослав Миколайович, Бабійчук Василь Сергійович.

Поклавши руку на серце, здається не слід посипати голову попелом, адже рік назад ми і не могли мріяти про те, що наша команда буде виступати на обласному рівні, і ми зложимо говорити про її поразки успіхи, адже її просто не було.

Виступ нашої команди на обласному рівні став можливим за підтримки голови райдержадміністрації - Василя Малярчука, спонсорської підтримки, в якості перевізника – директора Таплицького ВАТ АТП - 10553 - Павла Лужансько, спонсорів команди – голови фермерського господарства с. Орлівка – Валерія Тригубенка – особлива подяка, приватного підприємця із с. Стражгород – Анатолія Задніпренка, голови Телицької селищної ради – Григорія Вольського.

 Тож, ТСГО «Районна федерація футболу» щиро вдячна очільнику району, селищному голові, а також меценатам за підтримку, активну громадську позицію щодо зміцнення, популяризації і поступального  розвитку футболу у Теплицькому районі, в цілому та підтримку виступів нашої  ФК «Теплик» у Чемпіонаті Вінницької області з футболу у першому колію.  

 

 

 

 

 

 

 

 





Переглядів: 1037 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]